SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > POZA ZILEI, 16 noiembrie 2014: Federer, specialistul salvărilor de la minge de meci, e în finala Turneului Campionilor

POZA ZILEI, 16 noiembrie 2014: Federer, specialistul salvărilor de la minge de meci, e în finala Turneului Campionilor

Roger Feder turneul campionilor londra

Roger Feder turneul campionilor londra
Roger Federer

Roger Federer s-a calificat în finala Turneului Campionilor după ce a salvat 4 mingi de meci în fața compatriotului său, Stan Wawrinka. Acesta a fost al treilea meci din acest an în care a câștigat un meci după ce a salvat mingi de meci.

În semifinalele Turneului Campionilor, aseară, Roger Federer l-a învins cu scorul de 4-6, 7-5, 7-6 (6) pe Stan Wawrinka, la capătul unui meci care a durat două ore și 48 de minute și în care Wawrinka a avut 4 mingi de meci. A fost pentru a treia oară în care Federer a câștigat un meci revenind de la minge de meci. În sferturile de finală de la US Open, elvețianul a întors două mingi de meci în fața lui Gael Monfils, iar în turul secund de la Shanghai a salvat cinci mingi de meci contra lui Leonardo Mayer.

În finală, Federer, care a cucerit anul acesta cinci trofee în 10 finale, va juca împotriva sârbului Novak Djokovic, care l-a învins cu scorul de 6-1, 3-6, 6-0 pe japonezul Kei Nishikori. Djokovic se află în căutarea celui de-al treilea titlu consecutiv. AICI vedeți istoricul confruntărilor dintre Roger Federer și Novak Djokovic.

Finala va avea de la ora 20.00 și va fi în direct la Digisport 2. Înaintea acestui meci, de la ora 17.30, va avea loc finala de dublu, între frații Bryan și perechea Dodig/ Melo.

(P) Dacă vreți să aflați totul despre viața lui Roger Federer, de AICI puteți cumpăra biografia elvețianului, cu o reducere de 20%.

(P) Dacă vreți să aflați secretul victoriilor lui Djokovic, atunci trebuie să citiți această carte, dedicată lui. O puteți cumpăra cu o reducere de 20%.Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close