SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep a anunţat despărţirea de antrenorul Wim Fissette

Simona Halep a anunţat despărţirea de antrenorul Wim Fissette

Simona Halep alaturi de antrenorul ei, Wim Fissette

Simona Halep alaturi de antrenorul ei, Wim Fissette
Simona Halep alaturi de antrenorul ei, Wim Fissette

Ceea ce era de aşteptat să se întâmple s-a întâmplat: Simona Halep s-a despărţit de antrenorul Wim Fissette.

“Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette se încheie la finalul acestui an, în urma unei decizii luate de comun acord. A fost un an bun și frumos. Îi mulțumesc și îi doresc succes în continuare”, a anunţat Simona Halep pe pagina oficială de Facebook.

Colaborarea cu Wim Fissette a început anul acesta, imediat după Australian Open, iar Doartenis.ro a fost primul site care a anunţat-o. Nu că îmi place să mă laud, dar îmi face bine să îmi reamintesc… Fissette, fostul antrenor al lui Kim Clijsters, pe care a ajutat-o să câştige 3 titluri de Grand Slam, a lucrat cu Simona Halep din luna februarie şi a ajutat-o să ajungă pe locul 2 în clasamentul mondial.

În ceea ce priveşte numele viitorului antrenor, acesta ar putea fi Daniel Dobre, cu care s-a pregătit de-a lungul acestui an în ţară şi pe care l-a invitat şi l-a inclus  în echipa ei la Turneul Campioanelor. AICI puteţi citi un interviu cu Dumitru Dobre, luat chiar la Singapore.

Nu e singura despărţire jucătoare-antrenor din tenisul românesc. Ieri, Victor Ioniţă şi Sorana Cîrstea au anunţat încheierea colaborării.

(P) Dacă sunteţi în căutare de accesorii pentru smartphone, AICI găsiţi o gamă foarte largă de oferte.Tenis Axyall

8 thoughts on “Simona Halep a anunţat despărţirea de antrenorul Wim Fissette

  1. ar fi frumos, dar, fara sa fiu considerat rau, nu stiu daca o ia el pe Sorana. el ia de regula jucatoare din Top 20, si chiar daca Sorana e foarte valoroasa, are totusi de tras in acest sezon pentru a ajunge sus

     1. ar fi, da…oricum, parafrazându-l pe mel brooks în “istoria lumii”: only a mircale can save her.
      sau ea însăşi să se salveze (trezească) – s-o mai putea? aflăm noi cât de repede. până atunci s-o mai susţinem, ce să facem…;)

Leave a Reply

Top