SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep despre despărţirea de antrenorul Wim Fissette: «I-am dat mesaj să-i mulţumesc»

Simona Halep despre despărţirea de antrenorul Wim Fissette: «I-am dat mesaj să-i mulţumesc»

Wim Fissette si Simona Halep

Wim Fissette si Simona Halep
Wim Fissette si Simona Halep

Simona Halep a fost invitată la emisiunea “După 20 de ani”, de la ProTV, şi printre alte subiecte a vorbit şi de despăţirea de antrenorul Wim Fissette.

Am lucrat numai cu români, până în februarie când am colaborat cu Wim, a fost un an foarte bun, m-a ajutat foarte mult, îi doresc să urce ca antrenor, să câştige turnee. Eu i-am dat mesaj, i-am mulţumit, el nu mi-a dat înapoi. Eu vreau ca atunci când ne întâlnim la turnee, să vorbim, să fim aşa cum am fost, să rămânem prieteni”, a declarat Halep la Pro TV.

Ea a recunoscut că îşi doreşte să lucreze din nou cu un român: “Antrenorul trebuie să te susţină şi când e greu şi când e bine, trebuie să fie foarte bun pedagog, contează şi tactica pe care o vorbeşti înainte meciuri şi sfaturile atunci când trebuie să intri la un meci foarte greu. Trebuie să te susţină, să-şi dea sfaturi pozitive şi să-ţi înţeleagă felul de a fi. Sunt destul de pretenţioasă ca jucătoare, iar pentru un antrenor e greu să mă suporte. Anul ăsta nu prea am vorbit înainte de meci, am făcut mai mult singură. Vreau să lucrez din nou cu un român, mă simt foarte bine şi avem o mentalitate asemănătoare. Străinii au altă metalitate şi eu vreau să am pe cineva care e la fel ca mine”, a mai spus ea.

După toate probabilităţile, cel alături de care Simona va pregăti sezonul 2015 va fi Daniel Dobre.

(P) Lichidările de stoc vin și cu reduceri de 80% la Emag. Intrați AICI și vă veți convinge.Tenis Axyall

6 thoughts on “Simona Halep despre despărţirea de antrenorul Wim Fissette: «I-am dat mesaj să-i mulţumesc»

  1. da, e ceva ce nu sună bine în toată istoria asta. totuşi, să aşteptăm şi să vedem. până la urmă rezultatele ei contează

  2. 1. Formalitatile se fac de catre manager . Mesajul a urmat dupa ce a fost instiintat de Ruzici mai mult ca sigur.

    2. Mesaj nu inseamna neaparat SMS . Poate fi mail. Un telefon poate ar fi fost prea jenant. Si de intalnit fata in fata , doar nu zicea : “stai matale acolo in Belgia putin ca vin sa-ti multumesc pt colaborarea de anul asta , dupa ce te-a instiintat Virginia ca s-a terminat.” ……. :/

Leave a Reply

Top