SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 17 decembrie 2014: Tomas Berdych și-a luat antrenor nou: pe Daniel Vallverdu!

ȘTIRILE ZILEI, 17 decembrie 2014: Tomas Berdych și-a luat antrenor nou: pe Daniel Vallverdu!

tomas berdych wimbledon tennis suparare

tomas berdych wimbledon tennis suparare
Tomas Berdych

1. Juan Martin del Potro s-ar putea întoarce în echipa de Cupa Davis a Argentinei, după ce noul căpitan nejucător a fost numit Daniel Orsanic. Del Potro nu a mai jucat pentru Argentina în Cupa Davis din 2012, de la semifinala pierdută cu 3-2 cu Cehia. El a câștigat primul meci atunci, dar apoi s-a dat accidentat. De atunci s-a certat cu fostul căpitan nejucător al echipei, Martin Jaite. AICI aflați mai multe.

2. Tomas Berych a schimbat antrenorii, lucru pe care îl vroia de mai multă vreme. După ce a fost refuzat de Ivan Lendl, el a ales spre un nume surprinzător: Daniel Vallverdu, prietenul de o viață al lui Andy Murray, al cărui antrenor a fost până în luna octombrie. AICI aflați mai multe.

3. Și ucraineanul Sergey Stakhovski și-a schimbat antrenorul. El va fi pregătit de Fabrice Santoro. AICI aflați detalii.

4. După ce a participat la Maratonul de la New York, apoi la un triatlon, Caroline Wozniacki spune că îi este foarte greu să facă și tenis și atletism, așa că va pune maratoanele și triatloanele pe pauză o lungă perioadă. AICI citiți declarațiile danezei.

5. Michael Chang are încredere deplină că elevul său, japonezul Kei Nishikori, are capacitatea de a câștiga un titlu de Grand Slam în 2015. AICI citiți declarațiile lui Chang.

6. Andy Murray a terminat contractul cu Adidas și va juca în sezonul următor în echipament Under Armour, urmând să devină principalul reprezentant al acesteia. O fimă care îi mai are sub contract pe Sloane Stephens și Robby Ginepri. AICI aflați mai multe.

CITEȘTE ȘI:  ȘTIRILE ZILEI, 14 februarie 2013: Rafael Nadal s-a retras de la dublu la Sao Paulo pentru a-și proteja genunchiul

7. Ana Ivanovic are acelați obiectiv cu Simona Halep: să câștige un titlu de Grand Slam. AICI citiți declarațiile sârboaicei, care a fost deja lider mondial.

8. Shamil Tarpichev, care a fost suspendat de WTA pentru un an după ce a vorbit de ”frații Williams”, spune că ar putea face apel. AICI aflați mai multe.One thought on “ȘTIRILE ZILEI, 17 decembrie 2014: Tomas Berdych și-a luat antrenor nou: pe Daniel Vallverdu!

  1. 1) Delpo “s-a dat accidentat?” sau chiar era accidentat? Nu mai tin minte, dar asta imi aduce aminte de ceremonia de premiere de anul asta de la Cupa Davis, cand fiecare membru al echipei franceze a fost aplaudat si ovationat cand a urcat pe podium, doar Tsonga a fost fluierat si chiar huiduit, nu cu multa convingere, dar daca si Mats Vilander a zis “Oh, dear?” inseamna ca asa a fost.
    2) Eu stiam ca Valverdu era mai mult pe post de umar pe care se poate plange linistit, nu chiar de antrenor! Dar ma rog, o fi furat de la cei care chiar il antrenau pe Murray
    3) Ia sa vezi acum lovituri magice la Stackovsky!
    7) Ana Ivanovic nu poate sa aiba acelasi obiectiv ca Simona, pentru simplul motiv ca Ana deja a castigat un turneu de mare slem! Doar Simona are obiectivul asta! Iti dai seama cum o sa apara in CV-ul lui Victor IOnita :”Antrenorul cu care Halep a castigat turneul de mare slem de la …..” unde-o fi, nu mai conteaza, doar sa fie!
    8) Sincer, Tarpichev nu a gresit prea mult! Doar ca adevarul intotdeauna supara!

Leave a Reply

Top