SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO Fabio Fognini și Flavia Pennetta au ajuns în Thailanda

FOTO Fabio Fognini și Flavia Pennetta au ajuns în Thailanda

fabio fognini flavia pennetta iubit

fabio fognini flavia pennetta iubit
Fabio Fognini si Flavia Pennetta au ajuns in Thailanda

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din tenisul mondial, cel format din italienii Fabio Fognini și Flavia Pennetta, a ajuns în Thailanda, acolo unde vor petrece și Revelionul.

Cei doi au ajuns la Hua Hin la bordul unui avion privat, pus la dispoziție de organizatorii World Tennis Thailand Championship, o competiție masculină care va începe la 31 decembrie și la care participă 6 nume importante din tenisul mondial. Concret, pe 31 decembrie vor avea loc meciurile Richard Gasquet – David Ferrer și Fabio Fognini – John Isner, învingătorii urmând să joace în semifinale cu Tomas Berdych, respectiv Milos Raonic, calificați direct acolo.

Prezența Flaviei lângă Fabio e explicabilă nu doar prin faptul că o vacanță în Thailanda nu se refuză, dar mai ales pentru că de la Hua Hin ei vor zbura spre Perth, acolo unde cei doi vor reprezenta Italia în Cupa Hopman, competiția mixtă pe echipe ce deschide în mod tradițional sezonul tenisului mondial și care acum va avea loc în perioada 4 – 10 ianuarie 2015.One thought on “FOTO Fabio Fognini și Flavia Pennetta au ajuns în Thailanda

Leave a Reply

Top