SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Costin Paval > FOTO Horia Tecău şi Florin Mergea s-au antrenat azi împreună cu Costin Pavăl şi Patrick Grigoriu

FOTO Horia Tecău şi Florin Mergea s-au antrenat azi împreună cu Costin Pavăl şi Patrick Grigoriu

tecau mergea paval grigoriu antrenament

tecau mergea paval grigoriu antrenament
Horia Tecau şi Florin Mergea, alaturi de Costin Paval si Patrick Grigoriu, la ultimul antrenament din 2014

Horia Tecău şi Florin Mergea s-au antrenat de mai multe ori împreună în ultima lună şi-au încheiat pregătirea din 2014 cu o fotografie pe care nici ei nu o credeau posibilă în urmă cu vreo 4 ani.

Horia Tecău şi Florin Mergea, cuplul de aur al tenisului românesc din urmă cu vreo 10 ani, s-a reunit din nou, şi nu doar pentru a juca sub culorile României la echipa de Cupa Davis. Cei doi s-au antrenat în această iarnă de mai multe ori împreună la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, iar azi Horia tecău a publicat şi o fotografie document, cu el, alături de Florin Mergea, dar şi de ultimul cuplu 100% românesc campion la un turneu challenger în 2014: Costin Pavăl şi Patrick Grigoriu. Cei doi s-au impus la Andria, în urmă cu o lună, iar AICI aţi putut vedea imagini cu ei şi trofeul câştigat.

Nu pot decât să le urez tuturor mult succes în noul sezon – acesta a fost, pentru toţi, ultimul antrenament din 2014 – şi să îmi exprim încă o dată bucuria că Horia şi Florin se antrenează împreună. Asta nu poate decât să le aducă un plus de valoare. În sezonul 2015, Tecău va juca în continuare cu Jean Julien Rojer, iar Florin Mergea cu Dominic Inglot.4 thoughts on “FOTO Horia Tecău şi Florin Mergea s-au antrenat azi împreună cu Costin Pavăl şi Patrick Grigoriu

  1. Macar un experiment, sa zicem la RG / W 2016/17 .. se poate ? Eu am un “feeling” ca baietii nostri ( F&H) reuniti vor “rupe tot ” peste 2-5 ani daca…asta depinde doar de ei. Doamne ajuta !

    1. Eu sper ca in sezonul 2016 sa joace impreuna. Pentru ca au o sansa enorma de a lua medalie la Jocurile Olimpice, acolo unde nu se accepta decat perechi din aceeasi tara. Dar pentru a fi candidati autorizati la o medalie ar trebui sa joace macar 5-6 turnee impreuna in acel sezon.

Leave a Reply

Top