SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTOGALERIE Simona Halep şi Ilie Năstase au jucat azi tenis caritabil la Stejarii

FOTOGALERIE Simona Halep şi Ilie Năstase au jucat azi tenis caritabil la Stejarii

halep ilie nastase copii tenis
Simona Halep si Ilie Nastase s-au fotografiat cu fanii (foto: Dorin Constanda, Click!)

Simona Halep şi Ilie Năstase au jucat azi o partidă demonstrativă cu omul de afaceri Dan Şucu, fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu şi fostul tenismen Marius Comănescu, pentru care s-a plătit suma de 11.000 de euro, într-o licitaţie organizată de Federaţia Română de Nataţie.

Vedeţi în continuare imagini de la acest meci, în care buna-dispoziţie a fost la ea acasă, iar la final Simona şi Ilie Năstase au dat o groază de autografe copiilor.

A fost frumos, mie îmi place mereu să joc tenis, vin cu mare drag la astfel de evenimente. A fost o zi deosebită pentru toată lumea cred. Ne-am simţit bine pe teren. Nu mă aşteptam ca cineva să plătească atâţia bani pentru a juca împotriva noastră, a fost pentru acei copii care doresc să facă performanţă. Sper să fie cât mai mulţi oameni care ajută pentru a fi bine pentru sportul românesc. Am jucat de plăcere, cât am putut de bine şi sper că au fost mulţumiţi toţi. Mi-aş dori să joc şi cu domnul Ţiriac. Îmi pare rău că nu a jucat astăzi. Cu preşedintele nu ştiu când voi juca. Am emoţii, sper să fie şi atunci bine, cum a fost şi azi“, a declarat Simona Halep.

[slideshow]CITEȘTE ȘI:  WTA Shenzhen 2018: Imagini cu Simona Halep și cel de-al doilea titlu cucerit la Shenzhen

Leave a Reply

Top