SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Obiectivul lui Florin Mergea pentru 2015: “Aș vrea să prind Turneul Campionilor”

Obiectivul lui Florin Mergea pentru 2015: “Aș vrea să prind Turneul Campionilor”

Florin Mergea Inglot Kuala Lumpur

Florin Mergea si Dominic Inglot la Kuala Lumpur
Florin Mergea si Dominic Inglot

Florin Mergea a avut în 2014 cel mai bun an din cariera de tenismen profesionist.

Cu două titluri ATP cucerite la dublu și cu un talent uriaș, dublat de o muncă infernală la antrenamente, fostul lider mondial al juniorilor și unul dintre preferații mei încă de când avea 15-16 ani, Mergea știe deja ce așteaptă de la sezonul 2015: ”Din punctul de vedere al clasamentului, cred ca sunt destul de aproape de primii zece, chiar prima luna este posibil sa intru in primii 20 fara sa fac niciun rezultat”, a declarat Florin Mergea într-un interviu acrodat pentru Dolce Sport. Ca obiectiv, Florin e sincer: vrea să se califice, alături de britanicul Dominic Inglot, cu care a început colaborarea anul acesta, imediat după meciul din Cupa Davis, la Turneul Campionilor. ”In primul rand, pentru anul viitor as vrea sa prind Turneul Campionilor, o sa incerc cat mai mult cu Dominic. Chiar daca o sa fie momente grele, o sa incercam sa trecem peste ele“, a mai spus Mergea.

În ceea ce privește anul 2014 pentru el, Florin l-a analizat cu luciditate: A fost un an foarte bun, un inceput de an care nu a fost cum il asteptam, dar am stat acolo in circuit si am jucat si am tot sperat ca o sa ajung acolo sus”, a explicat jucătorul român, care se pregătește în aceste zile în București.

CITEȘTE ȘI:  Roland Garros: Programul de joi al sportivilor români. 5 români vor juca la dublu sau mixt aziLeave a Reply

Top