SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Patricia Tig > Patricia Țig: ”În 2015 îmi doresc să intru în prima sută”

Patricia Țig: ”În 2015 îmi doresc să intru în prima sută”

patricia tig antrenor razvan sabau

patricia tig antrenor razvan sabau
Patricia Tig, alaturi de antrenorul sau, Razvan Sabau, dupa victoria de la Merida

Patricia Țig, cea mai recentă campioană româncă a unui turneu ITF din 2014, a vorbit pentru site-ul FRT despre ce înseamnă pentru ea victoria de la Merida, dar și ce așteptări are de la anul 2015.

Acest titlu înseamnă calificări la Australian Open și cred că asta spune tot! Sunt foarte bucuroasă că am reușit să trec peste momentele mai dificile pe care le am întâmpinat de-a lungul turneului și mai ales pentru că mi-am demostrat mie că atunci când îți dorești cu adevărat și muncești pe măsura, rezultatele vin. Aș vrea să-i mulțumesc încă o dată antrenorului meu, Răzvan Sabău, pentru că este alături de mine și pentru că îmi oferă încrederea și suportul de care am nevoie. În 2015, îmi doresc în primul rând sănătate și, de ce nu, să intru în prima sută! Acesta este obiectivul meu”, a declarat Patricia Țig pentru frt.ro.

Jucătoarea română a cucerit, la Merida (Mexic), primul trofeu de 25.000 de dolari, la simplu, din carieră, și al 7-lea titlu ITF pe anul acesta. Ea a obținând totodată în acest sezon și 3 titluri în proba de dublu.



One thought on “Patricia Țig: ”În 2015 îmi doresc să intru în prima sută”

  1. Felicitari pentru Patricia !
    M-a bucurat si pentru Georgia Andreea Craciun, 15 ani, care a castigat un meci in turneul principal, in Merida II, prin intrarea in top 1000 ! (aprox # 870).

Leave a Reply

Top