SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep la plecarea spre Shenzhen: «Sper să fie un an măcar ca 2014»

Simona Halep la plecarea spre Shenzhen: «Sper să fie un an măcar ca 2014»

Simona Halep tenis stejarii demonstrativ

Simona Halep tenis stejarii demonstrativ
Simona Halep a jucat un demonstrativ la Stejarii (foto: Dorin Constanda, Click!)

Perioada de antrenamente s-a încheiat pentru jucătoarele noastre din Top 100, care au plecat azi spre China, acolo unde, în perioada 4-10 ianuarie, va avea loc turneul de la Shenzhen.

Simona Halep, a treia tenismenă a lumii, a declarat la plecare: “M-am simţit bine acasă, am fost şi la Constanţa câteva zile cu familia, dar acum trebuie să închei vacanţa şi să încep noul sezon. M-am pregătit din greu, m-am antrenat în fiecare zi. Mă simt pregătită, sunt gata să încep turneele. Sper să fie un an la fel ca 2014 sau chiar mai bun“, a declarat jucătoarea la Aeroportul Henri Coandă.

Principala favorită a turneului de la Shenzhen a mai spus că speră să se acomodeze cu condiţiile din China, acolo “unde nu este uşor niciodată să joci. Cred că va fi un turneu bun, pentru că sigur va fi o organizare foarte bună. Sper să mă acomodez repede şi să joc bine. Suntem multe la turneu, iar asta e plăcut, pentru că atunci când sunt mai mulţi români te simţi ca acasă”, a mai spus Simona Halep.

Pe lângă Halep, la Shenzhen vor mai juca trei românce: Irina Begu, Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru. Pe tabloul principal era şi Sorana Cîrstea, dar ea s-a retras din cauza unei accidentări, aşa cum aţi putut citi AICI.CITEȘTE ȘI:  Simona Halep S-A RETRAS de la St. Petersburg, înaintea meciului din sferturi!

Leave a Reply

Top