SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Simona Halep şi Horia Tecău vor juca tenis cu 350 de copii la Mamaia

Simona Halep şi Horia Tecău vor juca tenis cu 350 de copii la Mamaia

Simona halep horia tecau copii

Simona halep horia tecau copii
Tecau si Halep vor da, ca si anul trecut, autografe copiilor

Simona Halep şi Horia Tecău vor face schimb de mingi cu 350 de copii în cadrul Kids’ Day, care se va disputa în data de 6 decembrie la Tenis Club Idu din Mamaia.

La Kids’ Day, care e programat între orele 11.00 şi 15.00, vor putea participa 350 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, înscrierile urmând să se facă gratuit pe site-ul kidsday.ro.

“Copiii au nevoie de cadouri. Să joc tenis cu ei este felul meu de a-i bucura. Sper ca, peste ani, din ghetuţele lui Moş Nicolae să iasă campioni de tenis. Am avut un sezon greu. Va urma altul şi mai dificil. O pauză, la un tenis cu copiii, este ideal“, a declarat Simona Halep.

La rândul său, Horia Tecău speră ca micii jucători de tenis să fie inspiraţi de întâlnirea cu el şi Simona Halep. “Trebuie să începem cu începutul. Avem nevoie de copii pentru a începe să jucăm tenis. Evenimentul Kids’ Day a fost gândit ca un Big Bang. Promovarea tenisului este primordială. Trebuie să-i inspirăm pe copii. Tenisul românesc are nevoie de campioni. Nu se va întâmpla peste noapte, va dura mulţi ani“, a completat Tecău.

Faţă de primele două ediţii, va absenta Sorana Cîrstea, care se află la recuperarea în Statele Unite, după ce a suferit o accidentare la umăr. “Îmi pare rău că ratez întâlnirea cu cei mici. Sunt însă alături de ei şi voi fi mereu. Să nu uite că în tenis poţi pierde un punct, dar ai şansa punctului următor. Știu că Simona şi Horia vor face o treabă minunată de Moş Nicolae. Copii, jucaţi tenis!“, a adăugat Cîrstea.

Primele două ediţii ale evenimentului Kids’ Day s-au desfăşurat la Bucureşti (2012) şi Constanţa (2013).Leave a Reply

Top