SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > TERENUL FANILOR, la serviciu Florin: Raluca Olaru s-a decis: a ales dublul

TERENUL FANILOR, la serviciu Florin: Raluca Olaru s-a decis: a ales dublul

Raluca Olaru tenis wta romania

Raluca Olaru tenis wta romania
Raluca Olaru

În Terenul Fanilor, Florin Ghidirmic face o retrospectivă a anului 2014 avut de Raluca Olaru. Care, așa cum se știe, a devenit una dintre cele mai puternice jucătoare de dublu din circuit.

”De voie, de nevoie, in acest an Raluca a luat hotararea sa se dedice probei de dublu, renuntand la a juca si simplu, desi cu parere de rau. Greutatile financiare care nu sunt numai ale Ralucai, foarte multe fete de le noi si de aiurea au putinatate de sponsori si le este greu sa se sustina, daca nici premiile nu sunt… permanente.

Raluca este o jucatoare care are in firea ei jocul de dublu si are foarte bune rezultate la nivel de WTA, unde a reusit pana la mai putin de 25 de ani 4 titluri importante. In acest an , desi a jucat doar 43 de meciuri, ea a reusit sa adune puncte care sa o mentina pe locul 54, langa 53, care a fost cel mai bun al carierei, dar inaintea unor jucatoare excelente in aceasta proba. Chiar asa, Irina Begu, Olga Savchuk, polonezele Jans si Rosolska, Rybarikova, Sam Stosur, Vania King sau Sabine Lisicki sunt clasate in  urma Ralucai. Victoriile sale nu sunt intamplatoare, dar partenerele sunt cam aleatorii alese si cutez sa spun ca de acum ar cam trebui sa se stabileasca la 2, maximum 3 partenere, fiindca doar asa are sanse de reusita.

Raluca a jucat de 6 ori cu Shahar Peer, de 2 ori cu Simona Halep la distanta de luni de zile, Solovyeva, Varvara Lepchenko, Klaudia Ignachik, si cate o data cu Panova, Kalashnikova, Rogovska, Krunic, Vekic, Klemenschits, Voegele si Aoyama, ca sa castige unicul trofeu la Linz cu gruzina americana AnaTatishvili.

CITEȘTE ȘI:  TERENUL FANILOR, la serviciu Marcu: Încotro, Simona?

Cred ca Raluca trebuie sa afirme sus si tare sa se stie in tur ca s-a decis sa joace doar dublu, sa se poata conta pe ea, iar ea la randul ei sa faca o analiza amanuntita asupra fetelor care o pot completa. Va trebui sa-si faca un plan de turnee, pe cat posibil realizabil si sa-si pregateasca dinainte partenera si sa o pastreze macar 5-6 meciuri pe o suprafata de joc. Desigur ca e simplu de zis, dar mult mai greu de facut, doar ca Ralu ca o fata extrem de inteligenta, va trebui sa dovedeasca si management sportiv si nu doar valoare personala sau dragoste de tenis

Sarbatori fericite Raluca, La multi ani cu multa sanatate si victorii cat mai multe si mai mari!One thought on “TERENUL FANILOR, la serviciu Florin: Raluca Olaru s-a decis: a ales dublul

Leave a Reply

Top