SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > Una dintre rivalele Simonei Halep și-a întărit echipa. Agnieszka Radwanska va fi antrenată de Martina Navratilova

Una dintre rivalele Simonei Halep și-a întărit echipa. Agnieszka Radwanska va fi antrenată de Martina Navratilova

Agnieszka Radwanska Singapore turneul campionilor

Agnieszka Radwanska Singapore turneul campionilor
Agnieszka Radwanska

Una dintre rivalele Simonei Halep, poloneza Agnieszka Radwanska, a decis să-și mărească echipa de antrenori. Și a ales pentru aceasta unul dintre cele mai cunoscute nume din istoria tenisului.

Începând din sezonul 2015, Agnieszka Radwanska va avea doi antrenori. Lângă deja consacratul Tomasz Wiktorowski, ea va fi pregătită și de una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie, Martina Navratilova! Ea se adaugă astfel numelor mari din tenis care au decis să intre în antrenorat. Drumul a fost deschis acum doi ani de Ivan Lendl, care l-a pregătit pe Andy Murray cu succes, a fost continuat de Boris Becker, care a devenit antrenorul lui Novak Djokovic, de Stefan Edberg care îi e alături lui Roger Federer sau de Amelie Mauresmo care face cuplu cu Andy Murray.

Nu am dormit foarte bine aseară, gândindu-mă cum să intru din nou în lumea meciurilor și a competițiilor”, a declarat Navratilova referindu-se cu parteneriatul cu Radwanska. ”Sunt foarte bucuroasă că am oportunitatea să mă alătur echipei Agnieszkăi și să lucrez alături de Tomasz. Va fi o provocare foarte amuzantă. Am fost încântată când Agnieszka m-a întrebat dacă aș vrea să colaborez cu Tomasz și abia aștept să începem”, a mai spus Navratilova.

Americanca de origine cehă este una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului mondial: ea a cucerit 59 de titluri de Grand Slam (18 la simplu, 31 de dublu și 10 de dublu mixt). De asemenea, a fost lider mondial și la simplu și la dublu, petrecând 332 de săptămâni ca număr 1 mondial la simplu și 237 de săptămâni la dublu (record încă în vigoare).

Evident, Agnieszka Radwanska a fost foarte încântată de colaborare: “Sunt foarte încântată că Martina a fost de acord să mă ajute pe mine și pe echipa mea sezonul viitor. Ea este idolul meu în tenis și sunt onorată să pot lucra cu ea. Performanțele ei vorbesc pentru ea și sper că pot învăța din vasta sa experiență. Obiectivul meu este să cuceresc un titlu de Grand Slam, așa că a o avea pe Martina în echipa mea reprezintăun mare avantaj și îmi dă o foarte mare încredere. Suntem originare din aceeași parte a lumii așa că avem aceeași percepție asupra tenisului și vieții, care sunt sigur că se va transforma într-un parteneriat de succes”, a spus și Agnieszka Radwanska.



Leave a Reply

Top