SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Adrian Ungur a câştigat titlul de dublu la Casablanca

Adrian Ungur a câştigat titlul de dublu la Casablanca

adrian ungur casablanca tenis atp

adrian ungur casablanca tenis atp
Adrian Ungur (foto: David Muntean)

Adrian Ungur a început cu un succes, la dublu, sezonul 2015.

Adrian Ungur şi lituanianul Laurinas Grigelis au câştigat titlul în proba de dublu a challenger-ului de 42.500 de e uro de la Casablanca. În finală, cei doi au învins, cu scorul de 3-6, 6-2, 10-5 perechea italiană Flavio Cipolla/Alessandro Motti.

La simplu, Ungur a fost eliminat în sferturile de finală de marocanul Lamine Ouahab,  care s-a impus cu 6-2, 6-2.7 thoughts on “Adrian Ungur a câştigat titlul de dublu la Casablanca

  1. Nu brusc , dar sa incerce sa joace mai mult dublu sa vada cum stau lucrurile, cel putin eu asa as face. 🙂

    Hanescu nu cred ca va mai continua dupa simplu (in principiu datorita copilului) , desi ar putea ajunge lejer in Top 50 la dublu intr-un an. Acum e si vorba de premiile mult mai mici de la dublu din pacate :/.

  2. da, la 29 de ani ar mai fi ceva timp de “treptat”, mai ales că are clasamentele apropiate – când te uiţi la nestor… (ce simpatic a fost azi: îl filmau schimbându-şi tricoul şi el către operator: “Nu cred că sunt individul potrivit să fie filmat atunci când îşi schimbă tricoul, dacă aş fi fost cu 20 de ani mai tânăr, poate (citat şi trad. – aprox.)” . şi ar mai acoperi din cheltuieli cu simplul, până se ridică la dublu (ungur, că nestor stă binişor la încasări 🙂 )

Leave a Reply

Top