SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Adrian Ungur s-a calificat în sferturi şi la simplu şi la dublu la Casablanca

Adrian Ungur s-a calificat în sferturi şi la simplu şi la dublu la Casablanca

adrian ungur casablanca tenis atp

adrian ungur casablanca tenis atp
Adrian Ungur (foto: David Muntean)

Adrian Ungur a început foarte bine anul 2015. El a ajuns în sferturile de finală şi la simplu şi la dublu în cadrul challenger-ului de la Casablanca.

În turul secund al turneului challenger de la Casablanca, dotat cu premii de 42.500 de euro, Adrian Ungur, care e al treilea favorit al competiţiei, l-a învins cu scorul de 6-1, 6-3 pe francezul Gregoire Burquier. În sferturile de finală, Ungur va juca împotriva algerianului Lamine Ouahab.

La dublu, Adrian Ungur şi lituanianul Laurvnas Grigelis s-au calificat în sferturile de finală după ce au încins în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-1, perechea italiană Ricardo Ghedin/ Claudio Grassi, cap de serie numărul 3. Următorii adversari  vor fi spaniolii Daniel Gimeo-Traver şi Ruben Ramirez Hidalgo.



Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close