SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Dominic Inglot despre Florin Mergea: «Are Factorul X. Are o mentalitate de învingător»

Dominic Inglot despre Florin Mergea: «Are Factorul X. Are o mentalitate de învingător»

florin mergea dominic inglot australian

florin mergea dominic inglot australian
Florin Mergea si Dominic Inglot

Britanicul Dominic Inglot, cel alături de care Florin Mergea a obţinut, azi, cea mai importantă victorie a carierei, învingându-i în optimi la Australian Open pe fraţii Bryan, a vorbit în presa engleză despre jucătorul român şi despre cum au ajuns să joace împreună.

Tipul ăsta are factorul X“, a declarat Inglot despre Florin Mergea în “The Guardian”. Apoi,  a explicat cum au ajuns să joace împreună: “Am vrut să joc la dublu cu portughezul Joao Sousa aşa că l-am sunat pe Florin şi l-am întrebat dacă are numărul lui. «Nu face nimic, trebuie să mă duc să joc un meci», mi-a spus el. A pierdut meciul, s-a întors şi mi-a zis «hai să jucăm împreună». Am încercat mai multe lucruri în ultimele luni, iar acum au dat roade”, a explicat Inglot. El a mai spus că “Ne-am antrenat din greu şi ne-am asigurat că vom fi pregătiţi, iar Florin m-a ajutat cu încrederea lui şi el are o mentalitate de învingător care te conduce“, a mai spus Inglot, care a subliniat că se cunoştea de doi ani cu Florin şi că se înţeleg foarte bine.

De altfel, asta îmi spunea Florin şi în luna septembrie, după meciul de Cupa Davis cu Suedia, când mi-a spus că va face pereche cu britanicul: “Am încredere că va fi totul foarte bine, pentru că ne înțelegem foarte bine și în afara terenului, iar asta e foarte important la o pereche de dublu“. Şi a avut foarte mare dreptate.

Florin Mergea şi Dominic Inglot au învins cu scorul de 7-6, 6-3 perechea formată din fraţii Bryan.Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close