SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Florin Mergea, victoria carierei chiar de ziua lui: i-a eliminat pe frații Bryan la Australian Open!

Florin Mergea, victoria carierei chiar de ziua lui: i-a eliminat pe frații Bryan la Australian Open!

mergea inglot australian open romania

mergea inglot australian open romania
Florin Mergea si Dominic Inglot

Florin Mergea nu va uita niciodată ziua în care a împlinit 30 de ani! Azi, el a obținut cea mai mare victorie a carierei de dublu: i-a învins, împreună cu britanicul Dominic Inglot, pe liderii clasamentului mondial, frații Bryan.

În optimile de finală ale Australian Open, Florin Mergea și britanicul Dominic Inglot, au învins cu scorul de 7-6, 6-3 meciul cu liderii clasamentului mondial, americanii Bob și Mike Bryan. Aceasta este prima victorie a lui Florin în fața americanilor, obținută chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani! Astfel, în sferturile de finală vom avea un duel românesc, căci adversarii lui Mergea și Inglot, care sunt favoriții 14, vor fi Horia Tecău și Jean Julien Rojer, favoriții 6 ai competiției. Aceștia au învins în trei seturi cuplul Butorac/ Groth.3 thoughts on “Florin Mergea, victoria carierei chiar de ziua lui: i-a eliminat pe frații Bryan la Australian Open!

  1. o victorie COLOSALA, comentariile is de prisos, si uite ca o sa avem cu siguranta un roman in semifinala si un sfert cum ne-am dorit, Florin-Horia

Leave a Reply

Top