SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO Caroline Wozniacki nu mai are linie de lenjerie intimă din cauza lui Cristiano Ronaldo

FOTO Caroline Wozniacki nu mai are linie de lenjerie intimă din cauza lui Cristiano Ronaldo

caroline wozniacki lenjerie intima chiloti

caroline wozniacki lenjerie intima chiloti
Caroline Wozniacki a avut propria linie de lenjerie intima

Veste rea pentru iubitorii tenisului. Una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuit, daneza Caroline Wozniacki, nu va mai poza o vreme în lenjerie intimă. Din cauza lui Cristiano Ronaldo!

Din 2012, Caroline Wozniacki avea propria linie de lenjerie intimă, căreia îi făcea şi reclamă. În ciuda succesului de care se bucura colecţia, firma producătoare, compania daneză JBS, a anunţat-o că din 2015 nu mai prelungeşte contractul. Motivul este simplu: aceeaşi companie produce şi chiloţii CR7 lansaţi de Cristiano Ronaldo în 2013 şi conducerea a decis să se concentreze doar pe producerea şi dezvoltarea liniei care poartă iniţialele portughezului şi care se bucură de un succes mai mare decât şi-ar fi imaginat cineva iniţial.

Culmea este că, dacă ar fi să ne luăm după directorul JBS, Morten Alstrup, dacă Wozniacki nu ar fi pozat în lengerie intimă, atunci Ronaldo nu ar fi devenit niciodată clientul firmei! „Caroline e unul dintre motivele pentru care Cristiano Ronaldo a venit la noi. A văzut pozele pe care le-am făcut cu ea în chiloţi şi i-au plăcut atît de mult âncât a fost convins să semneze cu noi”, a explicat Alstrup pentru ziarul suedez „Ekstra Blade”.

caroline wozniacki lenjerie intima chiloti
Caroline Wozniacki a avut propria linie de lenjerie intima

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close