SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > FOTO: În 2002, Bouchard avea 8 ani și se poza cu Sharapova. Marți va juca împotriva ei în sferturi la Australian Open

FOTO: În 2002, Bouchard avea 8 ani și se poza cu Sharapova. Marți va juca împotriva ei în sferturi la Australian Open

Eugenie Bouchard Maria Sharapova 2002

Eugenie Bouchard Maria Sharapova 2002
Eugenie Bouchard si Maria Sharapova in 2002

Învingătoare în fața Irinei Begu, canadianca Eugenie Bouchard și-a asigurat un loc în sferturile de finală ale Australian Open, acolo unde va lupta cu idolul său din copilărie, rusoaica Maria Sharapova.

În 2002, adolescenta Maria Sharapova, anunțată de pe atunci drept una dintre cele mai mari speranțe ale tenisului mondial, a fost surprinsă de cererea unei copile de a face o poză cu ea. Se întâmpla la Indian Wells, acolo unde Sharapova, care nici nu avea clasament, a fost învinsă în turul secund de Monica Seles. Ei bine, acea copilă era chiar Eugenie Bouchard, care se afla acolo cu părinții ca spectatori. Canadianca – deja în primii ani de tenis – avea 8 ani.

Astăzi, cele două au 21, respectiv 28 de ani, iar nord-americanca e considerată urmașa Mariei atât pe plan sportiv cât și al impactului economic asupra circuitului în general. Căci, e o regulă nescrisă, fetele frumoase atrag sponsori, atrag vânzări, atrag spectatori, deci fac bani. Și pentru ele, și pentru WTA.

Meciul lor va avea loc marți, până acum Sharapova câștigând toate meciurile directe cu urmașa ei.Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close