SUNTETI AICI
ACASA > Publicitate > În pauzele dintre game-urile de la Australian Open, Food Panda vă dă o mână de ajutor

În pauzele dintre game-urile de la Australian Open, Food Panda vă dă o mână de ajutor

panda tenis urs haios inedit

panda tenis urs haios inedit

De fiecare dată, când vorbim de tenis, luna ianuarie e luna nopților pierdute. Pentru că e Australian Open, pentru că e Simona Halep, pentru că pasiunea pentru sport este parcă mai aprinsă după o perioadă de pauză. Evident, nopțile pierdute în fața televizorului înseamnă zile somnoroase și, evident, lipsa timpului liber.

Pentru gospodinele cu microbul sportului în sânge, al tenisului în special, dar și pentru cei din jurul lor, perioada aceasta e cea mai grea. Pentru că partea cu gătitul e lăsată mai moale, din motive lesne de înțeles. Așa că, spre bucuria firmelor care livrează mâncare la domiciliu, gospodinele – si nu doar ele – ”externalizează” serviciile, cum se spune. Pun mâna pe telefon și comandă în doi timpi și trei mișcări felul de mâncare pentru care consumau ore întregi în bucătărie.

Acum, lucrurile sunt și mai simple, pentru că nu mai trebuie să caute pe google o pizzerie din zonă. Există Food Panda, care o face pentru noi. Nu e vorba de vreun simpatic urs Panda mâncăcios sau transformat în mâncare, ci despre o platformă care nu doar că reunește peste 100 de restaurante, pizzerii sau cofetării, dar îți aduce și produsele acasă! Site-ul îl puteți găsi AICI, iar dacă aveți și un telefon inteligent, o puteți comanda direct de pe el, pentru că există o aplicație extrem de bună și funcțională.

Așa că dacă sunteți din Bucureşti, Arad, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Ploiesti, Sibiu sau Timișoara și vi se face foame, în pauza dintre game-uri luați telefonul și comandați. Până se termină meciul oamenii sunt la ușă cu tot ce vă doriți. Și chiar nu contează dacă aveți chef de o pizza, un kebab, o shaorma, un ecler sau file de somon. Orice, oriunde, Food Panda vă

Leave a Reply

Top