SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Marius Copil s-a calificat pe tabloul principal la Brisbane!

Marius Copil s-a calificat pe tabloul principal la Brisbane!

marius copil tenis atp davis

marius copil tenis atp cupa davis
Marius Copil (Foto: david Muntean)

Marius Copil merge perfect în acest sezon. El a ajuns la trei victorii consecutive și s-a calificat pe tabloul principal la Brisbane.

În meciul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal la Brisbane, Marius Copil l-a învins cu scorul de 6-2, 6-3 pe turcul Marcel Ilhan, a treilea favorit al acestei faze și va juca în primul tur contra lui Mikhail Kukushkin, Jarkko Nieminen, Kevin Anderson sau contra australianului John Millman, beneficiar de wild-card.

Oricum ar fi, este un rezultat foarte bun al lui Marius Copil, care este antrenat din acest an de clujeanul Adrian Szabo. Cum se simte acesta la Brisbane, cum se simte elevul lui acolo și care sunt planurile pentru 2015 ale cuplului, aflați din materialele excelente ale lui Ovidiu Blag, cel care vorbește zilnic cu Szabo si care apoi isi informeaza prompt cititorii. AICI aveți prima corespondență din Australia, dar pe blog sunt deja postate articole zilnice cu aventurile românilor la Brisbane.CITEȘTE ȘI:  ATP Anvers: Marius Copil s-a calificat în sferturile de finală

6 thoughts on “Marius Copil s-a calificat pe tabloul principal la Brisbane!

Leave a Reply

Top