SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, după calificarea în sferturi la Shenzhen: ”Simt că forma mea e din ce în ce mai bună”

Simona Halep, după calificarea în sferturi la Shenzhen: ”Simt că forma mea e din ce în ce mai bună”

simona halep shenzhen china wta

simona halep shenzhen china wta
Simona Halep la Shenzhen

Simona Halep s-a calificat azi în sferturile de finală la Shenzhen, după o victorie obținută în 61 de minute în fața rusoaicei Natalia Vikhlyantseva.

Dincolo de rezultatul obținut, absolut normal având diferența de locuri dintre cele două jucătoare – Simona e pe 3, rusoaica pe 584 în lume – îmbucurător e faptul că jucătoarea noastră pare a fi în progres față de primul meci, câștigat greu, în primul tur, contra nemțoaicei Annika Beck. Lucru recunoscut și de Halep, după partida de azi: ”Sunt fericită că am jucat azi mai bine ca în primul tur. Simt că forma mea crește de la o zi la alta și chiar vreau să fac meciuri mai bune aici. Vreau să văd cât de departe pot ajunge la acest turneu, pentru că își place foarte mult aici. Mă simt foarte bine la acest turneu”, a declarat Simona Halep.

Următoarea adversară a Simonei va fi sârboaica Aleksandra Krunic, o jucătoare venită din calificări, care a salvat azi 6 mingi de meci în fața Annei Schmieldova.3 thoughts on “Simona Halep, după calificarea în sferturi la Shenzhen: ”Simt că forma mea e din ce în ce mai bună”

Leave a Reply

Top