SUNTETI AICI
ACASA > Copilaria campionilor > EXCLUSIV: ”Simona și Irina erau ambițioase de mici. Și când jucau cărți vroiau să câștige”

EXCLUSIV: ”Simona și Irina erau ambițioase de mici. Și când jucau cărți vroiau să câștige”

irina begu simona halep 2006

irina begu simona halep 2006
Irina Begu si Simona Halep in 2006, pe cand erau junioare

Colege de generație, Irina Begu și Simona Halep, cele două romance calificate în optimile de finală ale Australian Open, au jucat foarte mult împreună când erau junioare. Aura Wagner, mătușa Irinei și cea care i-a îndrumat acesteia primii pași în tenis, le știe foarte bine pe amândouă și care a povestit cum erau ele în când concurau la junioare pentru România, așa cum ați văzut și AICI, în aceste imagini din 2006.

AICI o vedeți pe Irina Begu la primele antrenamente de tenis și aflați de la mătușa ei și cât de mult iubea tenisul.

Simt o mare satisfacție să le văd acolo. Este chiar minunat, pentru că ceea ce am anticipat pentru ele de când erau micuțe și necunoscute s-a împlinit. Uite că astăzi fac România fericită”, mi-a declarat Aura Wagner.

Aceasta își reamintește și cum erau junioarele Irina și Simona: ”Erau foarte ambițioase și foarte devotate în tot ceea ce făceau. Erau foarte cuminți, ascultătoare și pline de ambiție. Chiar și la jocurile de cărți aveau ambiția de a câștiga!”, își amintește Aura Wagner. Evident, din prea mare dorință de a câștiga, uneori, la ambele fetițe, înfrângerile aduceau cu ele și lacrimile. ”Fiind foarte ambițioase, bineînțeles că uneori curgeau și lacrimile. Însă după aceea, motivația lor era și mai mare”, mai spune Aura Wagner.2 thoughts on “EXCLUSIV: ”Simona și Irina erau ambițioase de mici. Și când jucau cărți vroiau să câștige”

Leave a Reply

Top