SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Ana Bogdan, nevoită să abandoneze în primul tur la Rio de Janeiro

Ana Bogdan, nevoită să abandoneze în primul tur la Rio de Janeiro

ana bogdan tenis wta romania

ana bogdan tenis wta romania
Ana Bogdan

Ana Bogdan a fost nevoită să abandoneze în primul tur al turneului WTA de la Rio de Janeiro.

Ajunsă pe tabloul principal al turneului de la Rio de Janeiro după ce a trecut de calificări, Ana Bogdan s-a văzut nevoită să abandoneze în setul secund al meciului cu a patra favorită, americanca Madison Brengle. Adversara ei conducea cu 6-4, 3-3 când Ana s-a retras din cauza unor probleme de sănătate.

La câteva ore de la acest meci, Ana a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care a explicat motivele retragerii: ”Din păcate, lucrurile nu merg mereu în direcția pe care o dorim, dar cel mai important e să rămânem pozitivi și să continuăm să credem în visele noastre!. Am fost nevoită să mă retrag din meci din cauza unei probleme cu căldura, corpul meu neputându-se adapta atât de repede la temperatura mare de aici. E o mare diferență între cele -10 grade de la care am venit, la cele 41 de grade de aici, așa că tot ce pot face e să rămân pozitivă și să mă recuperez rapid”.

Astfel, pe tabloul principal al turneului de la Rio de Janeiro, România mai are două reprezentante: Irina Begu, care s-a calificat în optimile de finală, și Andreea Mitu, care va juca azi în primul tur.2 thoughts on “Ana Bogdan, nevoită să abandoneze în primul tur la Rio de Janeiro

Leave a Reply

Top