SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Clasamentul mondial WTA: Irina Begu, Andreea Mitu și Ana Bogdan ocupă cele mai bune locuri din carieră

Clasamentul mondial WTA: Irina Begu, Andreea Mitu și Ana Bogdan ocupă cele mai bune locuri din carieră

andreea mitu itf romania tenis

andreea mitu itf romania tenis
Andreea Mitu

Clasamentul mondial WTA dat publicității azi a adus o premieră fericită în viața a trei jucătoare din România: Irina Begu, Andreea Mitu și Ana Bogdan.

În clasamentul mondial WTA, Simona Halep a revenit pe locul 3, urcând o poziție față de săptămâna trecută. Ea este urmată, dintre românce, de Irina Begu, care a mai urcat un loc și e acum pe 33, cel mai bun loc din carieră. A treia româncă în ierarhie este Monica Niculescu, care a coborât un loc, ajungând pe 62. Prezențele românești în Top 100 sunt încheiate de Alexandra Dulgheru, care a urcat 3 locuri și e acum pe 94.

Sorana Cîrstea a coborât pe 143 în clasamentul mondial WTA

În Top 200 avem 3 românce. Andreea Mitu a urcat 7 locuri și e acum pe 110 în clasamentul mondial WTA. Este cel mai bun loc al carierei pentru jucătoarea care e pe o pantă ascendentă de la Wimbledon încoace. Ea e urmată de Sorana Cîrstea, care a coborât 27 de locuri și e acum pe 143 în lume și de Ana Bogdan, care a urcat 13 locuri și e acum pe 178, cel mai bun loc din carieră.

AICI aveți toate poziționările româncelor în clasamentul mondial WTA.

În clasamentul mondial WTA de dublu, Monica Niculescu e lidera româncelor. Ea a urcat un loc și e acum pe 47. E urmată de Irina Begu, care a coborât 5 locuri și e acum pe 54, nereușind să-și apere, din cauza problemelor de sănătate, titlul cucerit anul trecut la Rio, și de Raluca Olaru, care a coborât două poziții și e pe 63.

În urcare și aproape de Top 100 este Elena Bogdan, care face un cuplu din ce în ce mai bun și mai sudat cu americanca Nicole Melichar. Ema Bogdan a urcat 10 locuri și e acum pe 116 lume.Leave a Reply

Top