SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Andrei Pavel > Cupa Davis România – Israel – Andrei Pavel: ”Avem un mare atu în orice meci: dublul Mergea-Tecău”

Cupa Davis România – Israel – Andrei Pavel: ”Avem un mare atu în orice meci: dublul Mergea-Tecău”

cupa davis romania echipa
cupa davis romania echipa
Tecau, Mergea, Pavel, Copil şi Ungur la conferinţa de presă (foto: Doartenis.ro)

În Cupa Davis România va juca împotriva Israelului un meci extrem de important pentru viitorul echipei noastre. Cu o săptămâna înaintea meciului din grupa I Euro-Africană, Andrei Pavel, căpitanul nejucător al României, a acordat un interviu unui foarte bun cunoscător al fenomenului, Ovidiu Blag.

Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei noastre, vorbește, printre altele, despre perechea Florin Mergea/ Horia Tecău, despre ceilalți doi componenți ai lotului sau despre ce așteaptă de la meciul de Cupa Davis România – Israel, care va avea loc în Sala Transilvania din Sibiu, în perioada 6-8 martie.

Rupă rezultatele fenomenale din ultima vreme ale dubliștilor noștri, Horia Tecău și Florin Mergea, se poate spune că avem un mare atu în orice întâlnire. La simplu, în pofida unei linii de clasament care nu ni-i arată pe Marius Copil și pe Adrian Ungur în prima sută de jucători din ATP, despre amândoi se poate spune că sunt pe o pantă ascendentă”, a declarat Andrei Pavel pentru ovidiublag.ro.

Căpitanul nejucător a vorbit și de ce ne așteaptă după meciul de Cupa Davis România – Israel, gândindu-se la viitor: ”Am juca împotriva Sloveniei sau Slovaciei. Și ne gîndim chiar la un pas mai departe, dar mai bine să le luăm pe rând… Vreau să fie un climat bun, să uităm de animozitățile din trecut și să mergem înainte”, a mai spus Andrei Pavel.

Despre pericolele care ne pândesc la meciul de Cupa Davis România – Israel

”Cneazul” a vorbit și despre principalul pericol care vine din partea oaspeților. ”Îl știu foarte bine pe Dudi Sela, care e jucătorul lor numărul 1. Chiar dacă nu are date fizice extraordinare, este un sportiv rutinat, imprevizibil și cu rezultate foarte bune în Cupa Davis. Avem un pic de noroc pentru că jucătorul lor numărul 2 s-a accidentat și chiar și unul dintre dubliști, Ram, a declarat că nu vine la Cupa Davis”.

Lotul lărgit pentru meciul de Cupa Davis România – Israel are 6 componenți

În afara celor 4 titulari, Andrei Pavel a convocat și doi tineri jucători pentru a se antrena alături de cei patru consacrați înaintea meciului de Cupa Davis România – Israel. ”Dacă la București am putut aduce 6 jucători care să intre în anturajul echipei naționale, de data aceasta vor fi doar doi, Cornea și Dima. Nu de alta, dar aici fiind vorba despre un singur teren, ar fi greu să poată schimba mingi, la antrenamente, mai mulți jucători, mai cu seamă că sala trebuie împărțită și cu cei din Israel”, a mai spus Pavel.

CITEȘTE ȘI:  Cupa Davis Romania - Israel 2-0. Marius Copil a adus al doilea punct al echipei noastre

Puteți afla ce crede Andrei Pavel despre posibila prezență a președintelui Klaus Iohannis și ce spune despre viitorul tenisului românesc citind AICI interviul complet.

One thought on “Cupa Davis România – Israel – Andrei Pavel: ”Avem un mare atu în orice meci: dublul Mergea-Tecău”

Leave a Reply

Top