SUNTETI AICI
ACASA > Publicitate > Dorința mea pentru noul an chinezesc: Florin Mergea și Horia Tecău din nou împreună în circuit. Voi aprinde și un lampion pentru asta

Dorința mea pentru noul an chinezesc: Florin Mergea și Horia Tecău din nou împreună în circuit. Voi aprinde și un lampion pentru asta

Horia Tecau tenis Florin Mergea

Horia Tecau tenis Florin Mergea
Florin Mergea si Horia Tecau

Nu știu dacă știați, dar miercuri, 18 februarie, la ora 18.00 (ora României), intrăm în noul An Chinezesc. Tradiția spune că, în acest moment, cine aprinde un lampion și îl înalță în văzduh își vede îndeplinită o dorință. Ei bine, anul ăsta va fi primul în care voi face și eu asta.

La ora 18.00, în 18 februarie, eu voi încerca să ajut tenisul românesc, trimițând spre ceruri o dorință pe care o am de ani de zile, dar pe care nu am exprimat-o niciodată în mod direct: îmi doresc ca în noul an chinezesc cuplul de aur al tenisului masculin din urmă cu 10 ani, Florin Mergea/ Horia Tecău să se refacă și să joace din nou în circuit. În prezent pe locul 10 (Tecău), respectiv 17 (Mergea), cei doi joacă împreună doar în Cupa Davis, în vreme ce în circuitul ATP au fiecare alt partener – Horia joacă alături de Jean Julien Rojer, iar Florin alături de Dominic Inglot. Ca să nu o lungesc prea mult, lampionul meu va duce cu cer o dorință pe care o vreau îndeplinită începând din 1 ianuarie 2016, iar dacă se va îndeplini vor avea de câștigat nu numai cei doi, care se completează pe teren așa cum doar frații Bryan o mai fac, probabil, ci și întreg tenisul românesc. Pentru că, în 2016 vor avea loc Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, acolo unde în concursul de dublu nu sunt acceptate decât perechi din aceeași țară. Și imaginați-vă ce ar însemna pentru sportul românesc prezența pe tablou a cuplului Florin Mergea/ Horia Tecău. Ar însemna o șansă clară de medalii, poate chiar de aur.

Așa că, lampionule, te rog, du cât mai sus dorința mea, și fie ca toată lumea să fie fericită și să iasă în stradă pentru rezultatele cât mai multor tenismeni români.

Acum, probabil că o să vă întrebați cum de mi-a venit ideea cu lampionul. Foarte simplu: de foame. Adică am căutat să îmi comand mâncare chinezească și am apelat, evident, la Wu Xing. Acolo unde am văzut că la fiecare comandă primești cadou un lampion, care la chinezi este un simbol al norocului. Cu ajutorul lui nu numai că vă puteți pune o dorință, dar chiar puteți câștiga un premiu important: un voucher de 1.000 de lei! AICI aflați toate detaliile despre concursul lansat de Wu Xing, unul chiar foarte plăcut atât din punct de vedere gustativ, cât și ca idee. Practic, dacă vă fotografiați lansând lampionul și apoi postați pe Facebook o poză cu  lampionul vostru folosind #AnulNouChinezescWuXing , intrați în concurs. Primele 100 de poze cu cele mai multe like-uri intră în concurs, iar 20 dintre ele câştigă premiul cu gust de petrecere: 1000 de lei în preparate Wu Xing, pentru voi şi toţi prietenii voștri!

Și, pentru că nici eu nu știam cum se procedează cu un lampion, am căutat și am găsit video-ul de mai jos, în care se explică pas cu pas ce trebuie făcut pentru ca acțiunea de lansare să fie realizată în siguranță. Acum, nu mai rămâne decât să vă urez succes la lansare și toate dorințele să vi se îndeplinească.

2 thoughts on “Dorința mea pentru noul an chinezesc: Florin Mergea și Horia Tecău din nou împreună în circuit. Voi aprinde și un lampion pentru asta

Leave a Reply

Top