SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Elena Bogdan > Elena Bogdan a fost eliminată în optimi la Acapulco

Elena Bogdan a fost eliminată în optimi la Acapulco

elena bogdan acapulco romania tenis

elena bogdan acapulco romania tenis
Elena Bogdan

Parcursul de excepție al Elenei Bogdan în proba de simplu a turneului WTA de la Acapulco s-a încheiat în optimile de finală. Chiar și așa, aceasta reprezintă cea mai bună performanță din cariera profesionistă pentru jucătoarea noastră.

În optimile de finală ale turneului WTA de la Acapulco, Elena Bogdan a fost învinsă cu scorul de 6-0, 6-2 de slovaca Magdalena Rybarikova. Astfel, jucătoarea noastră, care a venit din calificări, a pus capăt celui mai bun turneu WTA făcut de ea în carieră, competiția mexicană fiind prima din circuitul profesionist la care Elena a jucat în turul secund.Dacă ar fi învins-o pe Rybarikova, jucătoarea noastră s-ar fi aflat în sferturi față în față cu a doua jucătoare a lumii, Maria Sharapova.

Dar, chiar și așa, nu are de ce să regrete vreo secundă ceea ce s-a întâmplat ieri. Pe de o parte pentru că rezultatul înregistrat la Acapulco o va aduce pe locul 362 în lume, după ce la începutul săptămânii era pe 527, iar pe de altă parte pentru că ea încă nu părăsește cunoscuta stațiune mexicană. Căci astăzi, Elena Bogdan va juca în sferturile de finală ale probei de dublu.CITEȘTE ȘI:  4 românce de Top joacă în turneele ITF din a 2-a săptămână a Roland Garros-ului

One thought on “Elena Bogdan a fost eliminată în optimi la Acapulco

  1. indraznesc sa te contrazic. n-am vazut primul set dar l-am vazut pe al 2-lea si si-a batut joc de el. e adevarat ca si magdalena a servit bine dar mie mi-a fost clar ca Elena nu si-a stiut stapani nervii si forta de care dispune, bubuind fiecare minge, in conditiile in care rata 9 din 10. Nu in felul asta ajungi sa joci mai multe tablouri principale la turnee importante.

Leave a Reply

Top