SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV Irina Begu: «Deocamdată joc cu Lara Arruabarrena la dublu»

EXCLUSIV Irina Begu: «Deocamdată joc cu Lara Arruabarrena la dublu»

Irina Begu fed cup romania

Irina Begu fed cup romania
Irina Begu

Victoria obţinută în proba de dublu, alături de Monica Niculescu, a făcut pe multă lume să se întrebe de ce nu avem parte de bucurii din partea perechii Irina Begu/ Monica Niculescu şi în WTA. Irina a explicat azi pentru Doarteis.ro cum stau lucrurile.

E greu de spus acum când vom juca împreună, pentru că fiecare ne-am stabilit programul. Poate în viitorul apropiat să facem ceva. Depinde de mai mulţi factori. Important e că facem echipă bună, în special pentru Fed Cup. Poate în viitor vom face pereche şi în circuitul WTA. Acum joc în continuare cu Lara Arruabarrena, mă înţeleg foarte bine cu ea. Vom juca la Rio şi Acapulco, apoi vedem dacă ne calificăm şi la Indian Wells şi Miami“, a declarat Irina Begu.

Iberica Lara Arruabarrena, partenera Irinei Begu în probele de dublu ale turneelor WTA, este şi un om deosebit. O spune Irina, care a avut numai cuvnte de laudă despre spaniolă. “La Galaţi am vorbit în fiecare zi cu ea, mi-a dat SMS-uri  zilnic, ne-am şi întâlnit, pentru că am stat în acelaşi hotel. Ea este o fată deosebită. Am vorbit chiar şi după meci. S-a bucurat sincer pentru mine, dar, aşa cum era normal, era şi tristă pentru rezultatul obţinut de Spania.”, a spus Irina.

Nici subiectul lacrimilor de după înfrângerea cu Muguruza nu a fost ocolit din discuţia cu Irina. Ea mi-a explicat şi cine a ajutat-o să treacă peste durerea acelui eşec. “Când joci pentru ţara ta este un sentiment cu totul special. Eu adunasem foarte multe emoţii. Noi venim dintr-un sport individual şi nu e uşor când ţi se cântă imnul – ţi se face pielea de găină -, când vine preşedintele să te felicite şi să te încurajeze. E o presiune în plus când joci la Fed Cup. După meci, am discutat cu Monica Stănescu, cea care se ocupă de partea mea mentală, am discutat cu cei doi antrenori ai mei, care au fost aici. Am o echipă care mă ajută şi toţi au fost lângă mine. Mă bucur că am scăpat de emoţii în ziua de duminică. Şi mai e ceva: în Fed Cup jucăm de două ori de an, dar începem să fim o adevărată echipă. E bine că ne-am adunat toate la meciul cu Spania, că ne-am antrenat foarte bine şi suntem foarte unite. Şi acum putem trăi un moment special, pentru că ne-am calificat în play-off-ul Grupei Mondiale I după foarte mulţi ani“, a mai spus Irina.



One thought on “EXCLUSIV Irina Begu: «Deocamdată joc cu Lara Arruabarrena la dublu»

Leave a Reply

Top