SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Florin Mergea şi Dominic Inglot i-au învins a doua oară consecutiv pe fraţii Bryan!!

Florin Mergea şi Dominic Inglot i-au învins a doua oară consecutiv pe fraţii Bryan!!

florin mergea dominic inglot tenis

florin mergea dominic inglot tenis
Florin Mergea si Dominic Inglot

Veşti extraordinare de la Dubai, acolo unde Florin Mergea şi Dominic Inglot au intrat în istorie. Ei i-au învins a doua oară în decurs de doar o lună pe fraţii Bryan, cei mai buni dublişti din istorie!

În sferturile de finală ale probei de dublu de la Dubai, Florin Mergea şi Dominic Inglot i-au învins cu scorul de 7-6, 2-6, 10-8 pe liderii clasamentului mondial, fraţii Bryan! E pentru a doua oară consecutiv când Mergea şi Inglot îi înving pe fraţii Bryan, fiind, probabil, dacă nu singura, atunci între cele câteva perechi care au reuşit performanţa asta excepţională! Următorii adversari ai perechii Mergea/ Inglot vor fi Qureshi şi Zimonjic.

Tot azi, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer s-au calificat, de asemenea,  în semifinale. Ei vor juca pentru calificare contra cuplului Bopanna/ Nestor.3 thoughts on “Florin Mergea şi Dominic Inglot i-au învins a doua oară consecutiv pe fraţii Bryan!!

  1. Intr-adevar fantastic! Singura echipa care i-a invins consecutiv pe fratii Bryan nu sunt, exact asta ma intrebam si eu dupa meci dat fiind cat de rare is infrangerile lor dar cel putin odata s-a mai intamplat asta, chiar anul trecut cand Nestor/Zimonjic i-au invins la doua turnee consecutive, Madrid si Roma. Daca o tin tot asa s-ar putea sa avem doua perechi semiromane la turneul campionilor anul acesta: in momentu de fata Horia cu Rojer sunt pe locul 2 in clasamentul pe echipe iar Florin cu Dominic pe locul 4.

    1. chiar acum vroiam sa caut daca s-a mai intamplat sa piarda de doua ori consecutiv la aceeasi pereche 🙂 . Multumesc ca mi-ai raspuns inainte 🙂 . Sper sa ai dreptate si sa ajungem sa ii vedem pe amandoi la Turneul Campionilor. Ar fi ceva abosolut incredibil.

Leave a Reply

Top