SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > FOTO Imagine emoționantă cu Irina Begu la conferința de presă. Capul sus, Irina, ești o mare jucătoare!

FOTO Imagine emoționantă cu Irina Begu la conferința de presă. Capul sus, Irina, ești o mare jucătoare!

irina begu fed cup lacrimi

irina begu fed cup lacrimi
Irina Begu a plans la conferinta de presa

Învinsă azi de jucătoarea numărul 1 a Spaniei, Garbine Muguruza, Irina Begu a oferit un moment emoționant azi, la conferința de presă de la Galați.

Irina Begu, care a pierdut cu scorul de 6-3, 6-2 meciul cu Garbine Muguruza, a avut lacrimi în ochi la conferința de presă de după meciul disputat azi la Galați, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

“Emoțiile la Fed Cup sunt diferite, suntem obișnuite să jucăm pentru noi și atunci când joci pentru România emoțiile își spun cuvântul. Mă bucur că sunt aici și am posibilitatea să joc în fața românilor. Vă promit că voi da tot ce e mai bun din mine și voi încerca să aduc un punct mâine. Și dacă nu pot la simplu, măcar la dublu să reușesc acest lucru”, a declarat, printre altele, Irina, care a avut lacrimi în ochi.

Adevărul este că Irina – mulți probabil că nu știu asta – este una dintre puținele jucătoare din lume care veni la echipa de Fed Cup și dacă ar fi într-un picior. Nu se uită la ce turnee își dă peste cap, nu se uită dacă și-a făcut sau nu baremul pentru Jocurile Olimpice. Ea vine la echipă din dragoste pentru România și pentru tenisul românesc. Și, la cum o știu, o va face mereu, indiferent de numele adversarelor sau de nivelul competiției. Așa că lacrimile ei sunt pe deplin de înțeles, sunt lacrimile unui sportiv care chiar își dorește să ajute echipa. Azi nu a reușit, dar și mâine e o zi, și avem nevoie de tine, Irina, să îi arăți Silviei Soler ce jucătoare mare ești!

AICI vedeți momentele emoționante de la conferința de presă.Leave a Reply

Top