SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > FOTOGALERIE Echipele României și Spaniei la dineul oficial de dinaintea

FOTOGALERIE Echipele României și Spaniei la dineul oficial de dinaintea

romania spania fed cup dinner

romania spania fed cup dinner
Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru, Alina Cercel Tecșor și Simona Halep

Seara de joi a fost una specială pentru fetele noastre. Ele au uitat pentru o oră de tenis și au participat la dineul oficial de dinaintea meciului cu Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru și căpitanul nejucător, Alina Cercel Tecșor, toate îmbrăcate în rochii roz, s-au simțit perfect la petrecerea organizată la Galați. În mod tradițional, la astfel de întâlniri se fac și cadouri. Româncele le-au dat ibericelor câte o casetă pentru bijuterii, iar jucătoarele din Spania le-au oferit româncelor câte un set de poker.

Iată câteva imagini de la această petrecere, imagini postate pe FRT pe pagina de Facebook dedicată echipei de Fed Cup a României, dar și de pe paginile jucătoarelor din Spania. Meciurile vor avea loc sâmbătă și duminică. Azi, de la ora 12.30, va avea loc tragerea la sorți a meciurilor.

romania spania fed cup dinner
Echipa Romaniei si antrenorii fetelor
romania spania fed cup dinner
Echipa Spaniei la dineul oficial
romania spania fed cup dinner
Garbine Muguruza alaturi de Conchita Martinez
romania spania fed cup dinner
Echipa Romaniei la dineul oicial
romania spania fed cup dinner
Echipeie Romaniei si Spaniei, la dineul oficial din Fed Cup
romania fed cup dinner halep
Echipa de Fed Cup a Romaniei, alaturi de George Cosac si de antrenori si fizioterapeuti2 thoughts on “FOTOGALERIE Echipele României și Spaniei la dineul oficial de dinaintea

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close