SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > Garbine Muguruza dă din casă: ”Ar trebui să fim mai apropiate în circuit. Cum sunt cei din ATP”

Garbine Muguruza dă din casă: ”Ar trebui să fim mai apropiate în circuit. Cum sunt cei din ATP”

Garbine muguruza spania tenis wta

Garbine muguruza spania tenis wta
Garbine Muguruza

Garbine Muguruza este una dintre potențialele mari stele ale circuitului mondial feminin și, evident, ziariștii au început să o asalteze.

Așa se întâmplă și la Dubai, acolo unde Garbine Muguruza a ajuns deja în semifinalele turneului – va juca astăzi, contra Karolinei Pliskova. Clasată pe locul 24 în lume, jucătoarea iberică în vârstă de 21 de ani nu se teme să-și exprime în mod liber opiniile, chiar dacă unele poate că deranjează.

Concret, ea a vorbit despre atmosfera din circuitul feminin și este una dintre puținele jucătoare care au admis că aceasta nu e chiar grozavă: ”Aș vrea să am mai multe legături cu celelalte jucătoare. Nu să trăiesc într-o bulă de săpun. Noi nu vorbim cu nimeni. Ar trebui să fim mult mai deschise. Dar asta trebuie să facem împreună”, a declarat jucătoarea spaniolă.

Recunocuta ca fiind una dintre cele mai prietenoase jucătoare din ”Armada Spaniolă”, Garbine Muguruza spune că ar vrea ca și în circuitul feminin să existe legăturile pe care le au băieții din ATP. ”La noi nu e ca în circuitul masculin. Și nu înțeleg de ce. Băieții stau împreună, mănâncă la restaurantul jucătorilor împreună, merg la cină împreună”, a mai spus Muguruza.

Garbine Muguruza are victorii cu Serena Williams și Simona Halep

Garbine Muguruza este una dintre puținele jucătoare care se pot lîuda cu victorii și la Serena Williams și la Simona Halep. Ea spune că prezența printre cele mai bune jucătoare din lume o motivează și o face să devină mai bună pe zi ce trece: ”Pentru mine e foarte îmbucurător să văd că pot juca la turnee alături și împotriva celor mai bune jucătoare din lume. Este o mare motivație pentru mine, să fiu aici, alături de cele mai bune dintre cele mai bune”, a spus ea. De asemenea, iberica a vorbit și despre ce înseamnă viața de profesionist, care sunt sacrificiile pe care le presupune: ”Sunt atât de multe lucruri pe care le-ai putea face, dar nu poți, pentru că ești profesionist. Nu poți sa mergi în vacanță cu prietenii, de exemplu. Mai sunt și multe alte lucruri pe care mi-ar plăcea să le fac, dar nu pot. Să merg la schi, de exemplu, nu am voie de teama că există riscul de a-mi rupe vreun picior”, a mai spus Garbine Muguruza.2 thoughts on “Garbine Muguruza dă din casă: ”Ar trebui să fim mai apropiate în circuit. Cum sunt cei din ATP”

Leave a Reply

Top