SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Irina Begu a fost nevoită să abandoneze în finala de dublu de la Rio de Janeiro

Irina Begu a fost nevoită să abandoneze în finala de dublu de la Rio de Janeiro

irina begu maria irigoyen rio

irina begu maria irigoyen rio
Irina Begu si Maria Irigoyen la festivitatea de premiere de la Rio (foto: Aliny Calejon)

Problemele de sănătate care au făcut-o să nu joace la adevărata ei valoare în semifinala de simplu de azi, contra rusoaicei Anna Schmieldova, au făcut-o pe Irina Begu să abandoneze în finala de dublu de la Rio de Janeiro, programată în această seară.

Irina Begu a avut o zi foarte proastă azi la Rio de Janeiro. Și nu mă refer la faptul că a pierdut în semifinale, căci un meci rămâne un meci, uneori bați, uneori pierzi, nu trebuie să facă nimeni, niciodată, o tragedie din asta. Numai că Irina s-a simțit foarte foarte rău azi și doar voința excepțională a ei a făcut-o să joace până la capăt meciul cu Schmieldova. L-a pierdut, dar a reconfirmat faptul că e o luptătoare, care nu cedează și încearcă să lupte până la ultima minge.

Patru ore mai târziu, Irina, care cred – nu a fost dat nici un comunicat oficial – că a fost afectată de căldura incredibilă (la ora 13.00, când a fost meciul, era o căldură atât de mare încât în tribune nu s-a aventurat nimeni în afara membrilor echipelor) a abandonat în finala de dublu. Chiar dacă se simțea rău, Irina a decis să încerce să joace. A intrat pe teren alături de argentinianca Maria Irigoyen, cea alături de care cucerise anul trecut trofeul, au făcut încălzirea și au jucat doar trei game-uri, înainte de a spune STOP. Astfel, titlul a fost câștigat de perechea Bonaventure/ Peterson.

La festivitatea de premiere, Irina și-a cerut scuze pentru retragere, o nouă dovadă a bunului simț care o guvernează. Nu-i nimic, Irina, capul sus, vor mai veni finale, vor mai veni meciuri. Important e să ai grijă să te refaci, pentru că sănătatea e mai importantă decât orice meci sau turneu.



Leave a Reply

Top