SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > Irina Begu, favorită 2, și Andreea Mitu și-au aflat adversarele de la Rio De Janeiro

Irina Begu, favorită 2, și Andreea Mitu și-au aflat adversarele de la Rio De Janeiro

Irina Begu Rio tenis wta

Irina Begu Rio tenis wta
Irina Begu la Rio de Janeiro

Cele două românce de pe tabloul principal de la Rio de Janeiro, Irina Begu și Andreea Mitu, și-au aflat azi adversarele.

Irina Begu a fost desemnată cap de serie numărul 2 al turneului WTA de la Rio de Janeiro și va juca în primul tur contra australiencei Olivia Rogowska. În optimi, Irina, care se va afla la primul meci pe zgură din acest sezon, ar putea juca împotriva învingătoarei din meciul dintre Bethanie Mattek Sands și Danka Kovinic. Ce sune Irina Begu despre turneul sud-american ați putut citi AICI.

Campioană de dublu și finalistă la simplu la turneul ITF de 25.000 de dolari de la Sao Paulo, Andreea Mitu a fost direct acceptată pe tablou la Rio, competiție WTA, care are premii de 250.000 de dolari. Ea va juca în primul tur contra israeliencei Julia Glushko, putând evolua în optimi împotriva învingătoarei meciului dintre favorita 8, Chanelle Scheepers, și Grace Min.

Ana Bogdan are și ea șansa de a ajunge pe tabloul principal de la Rio, acolo unde va juca azi în ultimul tur al calificărilor.Leave a Reply

Top