SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 28 februarie 2015: Kei Nishikori va fi, de luni, numărul 4 mondial

POZA ZILEI, 28 februarie 2015: Kei Nishikori va fi, de luni, numărul 4 mondial

kei nishikori acapulco japonia tenis

kei nishikori acapulco japonia tenis
Kei Nishikori

Japonezul Kei Nishikori mai scrie o pagină de aur în cartea de istorie a tenisului asiatic: de luni, va fi noul număr 4 mondial, cea mai înaltă poziție ocupată de vreun jucător din Asia în clasamentul ATP.

Japonezul Kei Nishikori s-a calificat ieri în finala turneului ATP de la Acapulco după ce l-a învins cu scorul de 6-2, 3-6, 6-3 pe sud-africanul Kevin Anderson. Asta ar fi o știre care nu m-ar interesa în mod special și nici nu i-as dedica vreun spațiu pe site. Numai că, prin calificarea în finala turneului mexican, Nishikori a obținut punctele necesare ca de luni să devină noul număr 4 mondial. Ceea ce este ceva excepțional pentru cel care acum trei patru ani era considerat un viitor potențial star al tenisului masculin.

Mai mult, dacă va câștiga trofeul la Acapulco – va juca în finală contra lui David Ferrer, învingător cu un scor neobișnuit, 4-6, 6-0, 6-0 în fața americanului Ryan Harrison – iar Rafael Nadal nu va cuceri titlul la Buenos Aires, atunci Nishikori va ajunge noul număr 3 mondial! Ceea ce e ceva excepțional pentru tenisul asiatic.



Leave a Reply

Top