Sorana Cîrstea este în continuare accidentată, aşa că ratează şi Rio şi Acapulco

sorana cirstea australian open tenis

Sorana Cirstea

Sorana Cîrstea ar fi trebuit să joace în această săptămână la turneul WTA de la Rio de Janeiro. Din păcate, accidentarea la umăr nu i-a trecut, aşa că ea s-a retras.

Căzută pe locul 116 WTA, Sorana Cîrstea a scris pe contul ei de Facebook că, din cauza accidentării de la umăr, care a recidivat, nu va putea participa la turneele de la Rio de Janeiro şi Acapulco, care se vor disputa în următoarele două săptămâni.

Din păcate umărul meu este accidentat şi nu voi putea juca la Rio şi Acapulco, dar lucrez din greu să mă refac şi voi reveni în curând în competiţii. M-am antrenat bine în Las Vegas“, a scris Cîrstea pe contul său de Facebook.

Sorana Cirstea a jucat doar patru meciuri în 2014

Sorana Cîrstea a suferit o accidentare la umăr în a doua parte a sezonului trecut, ea fiind indisponibilă aproape două luni şi jumătare, iar recuperarea a efectuat-o în SUA. În acest an ea a jucat doar două meciuri de simplu, pierzându-le pe amândouă, la Australian Open şi la Midland. A câştigat doar un singur meci, la dublu, la turneul ITF de la Midland.About Andrei Constantinescu