SUNTETI AICI
ACASA > Romani > VIDEO Simona Halep, după calificarea în finala de la Dubai: ”Nu am cum să pierd cu asemenea suporteri”

VIDEO Simona Halep, după calificarea în finala de la Dubai: ”Nu am cum să pierd cu asemenea suporteri”

simona halep dubai tenis romania
simona halep dubai tenis romania
Simona Halep

La finalul meciului care i-a adus calificarea în finala turneului de la Dubai, Simona Halep a vorbit din nou în interviul acordat chiar pe teren, despre extraordinarii suporteri din tribune.

Mă simt extraordinar. A fost un meci foarte greu pentru mine, pentru că ea aleargă foarte mult, lovește puternic. Sunt foarte fericită pentru calificarea în finală, cu acest public minunat. Vă mulțumesc tuturor, ați fost fenomenali. Nu am cum să pierd cu voi.”, a declarat Simona Halep.

Jucătoarea noastră, care a învins-o în semifinale pe Caroline Wozniacki, a recunoscut că nu se gândea că va ajunge să joace finala atunci câna a sosit la Dubai: ”Când vii la un turneu e greu să te gândești că vei juca finala. Zi de zi am jucat mai bine și am încercat să fiu mai agresivă. Joc un tenis bun acum și mă simt relaxată.”, a mai spus ea.

Simona Halep despre Karolina Pliskova

Evident, Simona Halep a vorbit și despre următoarea adversară, Karolina Pliskova, cehoaica posesoare a unui serviciu de excepție – de altfel, anul trecut, Pliskova a fost a doua în topul așilor, după Serena Williams. ”Nu am mai jucat cu Pliskova până acum, așa că va fi o încercare importantă pentru mine. Este o jucătoare foarte bună, servește foate bine. Eu voi încerca să fiu agresivă și să îmi fac jocul meu”, a mai declarat Simona Halep, care sâmbătă va juca a 16-a finală a carierei.Leave a Reply

Top