SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Clasamentul mondial ATP: Horia Tecău a urcat pe locul 9 în lume la dublu

Clasamentul mondial ATP: Horia Tecău a urcat pe locul 9 în lume la dublu

horia tecau rojer dubai atp

n id=”attachment_57321″ align=”aligncenter” width=”600″ caption=”Horia Tecău si Jean Julien Rojer”]horia tecau rojer dubai atp

Semifinala disputată la Dubai i-a adus lui Horia Tecău încă un loc în clasamentul mondial ATP de dublu.

Horia Tecău a avansat un loc după semifinala pierdută dramatic la Dubai și ocupă acum poziția 9 în clasamentul mondial ATP de dublu, dat publicității azi. Este urmat, dintre români, ce celălalt semifinalist de la Dubai, Florin Mergea, care staționează pe locul 17. Cei doi voi face pereche sâmbătă în meciul România – Israel din primul tur al Grupei I a Zonei Euro-Africane a Cupei Davis.

Adrian Ungur e al treilea român în ierarhia de dublu, el urcând un loc, până pe 158. E urmat de Patrick Grigoriu, care a urcat o poziție, până pe 223, și de Costin Pavăl, care a urcat două locuri, până pe 231.

AICI vedeți poziționarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial ATP de dublu la 2 martie 2015.

Fără români în Top 145 din clasamentul mondial ATP de simplu

La simplu, situația tenisului masculin românesc e în continuare dramatică. Victor Hănescu rămâne în continuare liderul românilor în clasamentul mondial ATP de simplu, deși nu a jucat decât câteva meciuri în acest an. El a coborât două poziții și e acum pe locul 146 în lume. E urmat de Adrian Ungur, care a căzut 10 locuri și e acum pe 159 în lume, și de Marius Copil, care a coborât 3 locuri și e pe 168 mondial.

Avem doar 5 români în Top 500 din clasamentul mondial ATP de simplu

Din păcate, în clasamentul mondial ATP de simplu nu avem decât 5 jucători români! În afara celor trei de mai sus, între primii 500 de tenismeni ai lumii se mai regăsesc Victor Crivoi, care a coborât 5 locuri și e pe 354 în lume și Petru Luncanu, care a urcat 5 poziții și e pe 464. Foarte aproape de Top 500 de Vasile Antonescu, care a urcat 3 locuri și e acum pe 502.

AICI vedeți poziționarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial ATP de simplu la 2 martie 2015.One thought on “Clasamentul mondial ATP: Horia Tecău a urcat pe locul 9 în lume la dublu

Leave a Reply

Top