SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Cupa Davis: Slovacia, foarte aproape de a fi adversara României în turul secund al Grupei Euro-Africane

Cupa Davis: Slovacia, foarte aproape de a fi adversara României în turul secund al Grupei Euro-Africane

cupa davis rezultate prima zi
cupa davis rezultate prima zi
Rezultatele inregistrate in prima zi a Cupei Davis, Zona Euro-Africana

România va încerca azi, la Sibiu, să-și asigure calificarea în turul secund al Grupei I a Zonei Euro-Africane după doar două zile. În aceeași situație se află, la Bratislava, și potențialii noștri adversari din turul secund, Slovacia.

După prima zi, scorul în meciurile de Cupa Davis România – Israel și Slovacia – Slovenia este identic: 2-0. Dacă pentru noi punctele au fost aduse de Adrian Ungur și Marius Copil, jucători aflați între locurile 150 și 200, pentru slovaci lucrurile stau ceva mai bine din punct de vedere al clasamentului. Adică, punctele lor au fost aduse de Martin Klizan, nr, 42 ATP, care l-a învins cu 7-5, 6-3, 6-4 pe Grega Zemlja (699 ATP) și de Norbert Gombos (117 ATP), care l-a învins cu 6-2, 6-4, 7-6 pe Tom Kocevar-Desman (548 ATP).

Partea bună este că meciul România – Slovacia (aș putea, de dragul deontologiei, să spun ”posibilul meci”, dar știm cu toții că ambele echipe se vor califica, pentru că în tenis e loc de câte o surpriză, dar pentru a se întoarce rezultatele în aceste cazuri ar trebui un complex de surprize) va avea loc la București. Partea proastă e că va avea loc în mijlocul lunii iulie, în perioada 17-19, când e soarele mai soare și căldura mai căldură. Să sperăm că cei care se vor topi vor fi slovacii.

Mai sus, dacă e cineva interesat, aveți și rezultatele înregistrate după prima zi a Grupei I, Zona Euro-Africană a Cupei Davis.

CITEȘTE ȘI:  Nick Kyrgios face un elogiu Cupei Davis: ”Nu există nimic mai frumos”One thought on “Cupa Davis: Slovacia, foarte aproape de a fi adversara României în turul secund al Grupei Euro-Africane

  1. Problema nu e ca o sa fie cald ci ca o sa se joace pe zgura si dupa retragerea lui Hanescu noi nu mai avem un jucator de top pe suprafata asta. Marius a demonstrat ca chiar daca nu e un jucator de top in sala poate face fata si unor adversari mai bine cotati. Cu Gombos si Klizan o sa ne pape de vii slovacii dar cine stie poate avem iara prost noroc ca in ultima vreme. Daca cu Ucraina n-au jucat Dolgo si Stakhovsky acuma cu Israelul n-au jucat Ram, Weintraub si Sela a jucat usor accidentat. :))

Leave a Reply

Top