SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Florin Mergea: ”Ar fi frumos să jucăm, eu cu Horia, împreună la Jocurile Olimpice”

Florin Mergea: ”Ar fi frumos să jucăm, eu cu Horia, împreună la Jocurile Olimpice”

florin mergea horia tecau davis

florin mergea horia tecau davis
Horia Tecau si Florin Mergea

Prezenți la conferința de presă de prezentare a formației, componenții echipei de Cupa Davis României au vorbit ieri, la Sibiu, despre meciul cu Israelul, dar și despre planurile lor.

Cum doar un an ne mai desparte de cea mai importantă competiție din sportul internațional, Jocurile Olimpice de la Rio, mă bucur să vă d că a început deja să se discute despre un subiect pe care eu l-am deschis încă de anul trecut: prezența, pe tabloul de dublu, a perechii Florin Mergea/ Horia Tecău. Un cuplu care, dacă va disputa câteva turnee înaintea Jocurilor Olimpice, ar putea candida cu șanse reale la o medalie olimpică.

Cel care a vorbit ieri despre acest subiect a fost Florin Mergea:Ar fi frumos să jucăm, eu cu Horia, împreună la Olimpiada de la Rio, dar vom discuta aceste informații dacă este cazul”, a spus Florin atunci când a fost întrebat despre această posibilitate. O declarație scurtă, dar care mă bucură, pentru că a deschis deja o portiță.

La rândul său, Horia Tecău a declarat că nu există probleme de acomodare atunci când trebuie să joace alături de Florin, vechiul său partener: “Eu și Florin avem atât de multe meciuri jucate împreună, încât de fiecare dată când vin la Cupa Davis, mi se pare că acomodarea se face foarte repede și natural. Suntem de abia în februarie, dar simt că am jucat foarte multe meciuri în acest an. Important pentru acest meci este că suntem în formă, că avem un început de an bun, formă fizică bună și sper să continuăm acest lucru, mai ales în acest weekend, pentru că acest punct este foarte important pentru o întâlnire de Cupă Davis“.

CITEȘTE ȘI:  Cupa Davis: Toate declarațiile date azi de jucătorii români și de Andrei Pavel la conferința de presă - Corespondență de la Marcu Czentye

Adrian Ungur, jucătorul numărul 1 al României în meciul cu Israelul, e mulțumit și de suprafață și de cum s-a acomodat cu orașul, sala și suprafața: ”Suprafața e OK. Ne-am acomodat destul de bine. Mai avem două zile la dispoziție și sper să fim la fel de bine la începutul meciurilor”.

Al doilea jucător al României în meciurile de simplu, Marius Copil, are numai amintiri plăcute de la Sibiu: ”În 2009, am debutat la Sibiu în Cupa Davis, cu o victorie la dublu alături de Horia Tecău. A fost o nebunie, sala plină… . Sper că și acum să vină lumea și să fie plin. Sper să aduc și acum puncte și să fie o atmosferă frumoasă”.4 thoughts on “Florin Mergea: ”Ar fi frumos să jucăm, eu cu Horia, împreună la Jocurile Olimpice”

  1. Chestia aia cu virusul imi apare si mie din cand in cand dar dupa o vreme se rezolva de la sine, e ciudat. Scrie ceva de genul ca this site is not safe nu stiu ce. Eventual iti pun un screenshot cand se mai intampla sa vezi despre ce e vorba.

    Iar referitor la declaratie cu olimpiada intr-adevar ar fi ceva extraordinar, sa speram ca o sa fie amandoi sanatosi si sa continue forma buna. Pacat ca nu au avut ocazia asta cand a fost olimpiada la Londra, sa joace pe iarba unde au cunoscut cele mai mari succese ca juniori, ar fi fost ceva frumos. Si apropo daca o sa fie si dublu mixt si la Rio pai s-ar putea sa avem si acolo doua perechi Horia-Simona, Florin-Irina. Sau deja sunt prea optimist? :))

    1. nu cred ca esti pra optimist, cred ca esti foarte realist. Si eu sper sa avem perechile astea la JO. Si cred ca ar avea si sanse sa se bata la medalii…

Leave a Reply

Top