SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Indian Wells 2015. Florin Mergea s-a calificat în optimile probei de dublu

Indian Wells 2015. Florin Mergea s-a calificat în optimile probei de dublu

indian wells 2015 florin mergea

indian wells 2015 florin mergea
Indian Wells 2015: Florin Mergea la antrenament

Florin Mergea și britanicul Dominic Inglot au demonstrat încă o dată că formează un cuplu solid. Ei s-au calificat în optimile de finală la Indian Wells 2015.

În primul tur al probei de dublu de la Indian Wells 2015, Florin Mergea și Dominic Inglot au învins cu scorul de 6-3, 6-2 perechea Tommy Robredo/ Viktor Troicki. Partida a fost una fără istoric, perechea româno/ britanică învingând în mai puțin de o oră, 48 de minute mai exact.

Următorii adversari ai cuplului Mergea/ Inglot vor fi columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah, care au dispus în primul tur de favoriții 5, Alexander Peya/ Bruno Soares. Dacă vor ajunge în sferturi, Mergea și Inglot ar urma să joace acolo contra învingătorilor din meciul dintre perechile Kokkinakis/ Andy Murray (cei care i-au eliminat pe Horia Tecău și Jean Julien Rojer) și Matkowski/ Zimonjic.

Indian Wells 2015. În semifinale, Mergea și Inglot ar putea juca iar cu frații Bryan

Dacă Florin Mergea și Dominic Inglot ar ajunge în semifinale la Indian Wells 2015, acolo ar putea da peste liderii clasamentului mondial, Bob și Mike Bryan. Evident, dacă vin și aceștia la întâlnire. Mergea și Inglot i-au învins pe gemenii americani în ultimele două meciuri directe, la Australian Open, în optimile de finală, chiar în ziua în care Florin a împlinit 30 de ani, și în sferturile de finală de la Dubai.One thought on “Indian Wells 2015. Florin Mergea s-a calificat în optimile probei de dublu

Leave a Reply

Top