SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Indian Wells 2015: Monica Niculescu și Raluca Olaru au fost eliminate la dublu

Indian Wells 2015: Monica Niculescu și Raluca Olaru au fost eliminate la dublu

indian wells 2015 monica niculescu

indian wells 2015 monica niculescu
Indian Wells 2015: Monica Niculescu a fost eliminată și la dublu

Am rămas fără reprezentante în concursul de dublu feminin de la Indian Wells 2015. Atât Monica Niculescu cât și Raluca Olaru au părăsit competiția în turul secund.

În turul secund al Indian Wells 2015, Monica Niculescu și rusoaica Alexandra Panova au fost eliminate cu scorul de 6-3, 6-2 de perechea Lisa Raymond/ Samantha Stosur. Acestea formează un cuplu foarte experimentat. În vârstă de 42 de ani, Raymond a fost lider mondial în 2000. De asemenea, Stosur (31 de ani) s-a afirmat doar în ultimii ani ca jucătoare de simplu, ea fiind, la început, o foarte valoroasă jucătoare de dublu. De altfel, în 2006, și Stosur a fost lider mondial al specialității.

Dacă ar fi să ne uităm pe statistica acestui meci, putem vedea că el a durat mai puțin de o oră, 53 de minute în cazul de față. Chiar dacă au servit patru ași iar adversarele lor au făcut 3 duble greșeli, Niculescu și Panova nu prea au avut nici o șansă să câștige, nereușind să realizeze nici un break din cele doar două ocazii avute. De altfel și raportul punctelor câștigate a fost net în favoarea cuplului Raymond/ Stosur, care au câștigat 51, față de doar 37 ale cuplului nostru.

Astfel, Monica Niculescu a părăsit Indian Wells 2015, dar o face cu satisfacția de a fi reușit un joc foarte bun contra liderului clasamentului mondial, americanca Serena Williams, de care a fost învinsă în turul secund al întrecerii. De altfel, jucătoarea noastră a și fost lăudată de adversara ei după meci.

Indian Wells 2015: Raluca Olaru, eliminată în două seturi

Nici Raluca Olaru și partenera ei, ucraineanca Olga Savchuk, nu au avut mai mult noroc. Ele au fost învinse în turul secund al probei de dublu de la Indian Wells 2015 de cuplul Caroline Garcia/ Katarina Srebotnik. Favorite 7 ale competiției, acestea s-au impus cu scorul de 6-0, 6-4 în exact o oră de joc, anulând astfel victoria excepțională din primul tur obținută de Raluca și Olga în fața campioanelor de la Australian Open.

Astfel, România nu mai are nici o reprezentantă în concursul de dublu de la Indian Wells.Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close