SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Indian Wells 2015: Simona Halep a dedicat victoria vărului care s-a sinucis

Indian Wells 2015: Simona Halep a dedicat victoria vărului care s-a sinucis

indian wells 2015 simona halep

indian wells 2015 simona halep
Indian Wells 2015: Simona Halep e in turul 3

Simona Halep a făcut o mărturisire emoționantă după ce s-a calificat în turul al treilea la Indian Wells 2015.

La scurt timp după ce a reușit să o învingă pe rusoaica Daria Gavrilova cu scorul de 4-6, 6-1, 6-2 în turul secund la Indian Wells 2015, Simona Halep, a treia favorită a turneului, a făcut o declarație emționantă. Ea a dedicat victoria vărului său, Nicea Arghir, care s-a sinucis la începutul săptămânii, în casa lui din Constanța.

Este foarte greu să vorbesc despre asta. E o situație dureroasă pentru toată lumea, pentru mine și pentru familia mea. Am vrut să joc acest turneu pentru că el iubea tenisul. A jucat tenis foarte mulți ani. Așa că am decis să rămân aici, deoarece e un pic mai ușor să trec peste această situație.Vreau să îi dedic lui această victorie, pentru că el iubea tenisului și era și foarte talentat”, a declarat Simona Halep.

După cum probabil toată lumea știe, vărul primar al Simonei Halep, Nicea Arghir – unicul copil al surorii mamei jucătoarei noastre – s-a sinucis luni în casa părintească din Constanța. Aflată în plină pregătire la Indian Wells 2015, Simona a avut de ales între a reveni acasă și a rata, deci, participarea la turneu, fie să încerce să depășească această situație tragică rămânând în SUA și antrenându-se și apoi concurând. Orice ar fi ales era foarte dureros, important e ca ea să fie bine.

Indian Wells 2015: Simona Halep spune că a învățat din înfrângerea cu Makarova

În sport, înfrângerile sunt calea de a găsi drumul spre viitoarele succese. Dacă știi să înveți ceva din ele. Iar Simona Halep a demonstrat, în primul ei meci disputat la Indian Wells 2015, că eșecul neașteptat din sferturile de finală de la Australian Open, suferit în fața Ekaterinei Makarova, a făcut-o mai puternică.

În Australia am pierdut contra Makarovei fără să lupt până la final. Am fost foarte supărată după acea partidă, și mi-am spus că acela a fost ultimul meci din carieră pe care îl pierd fără să lupt până la final. Așa că azi am încercat să stau în meci, să fiu concentrată, și să întorc partida în favoarea mea. trebuie să rămâi concentrată și să încerci orice pentru a returna toate mingile. Asta e filozofia mea”, a mai spus Simona Halep.

Indian Wells 2015: Simona Halep e la o victorie de locul 3 WTA

În turul următor, Simona Halep va juca împotriva americancei Varvara Lepchenko. O victorie o va duce în optimile de finală la Indian Wells 2015, rezultat suficient pentru a-i asigura jucătoarei noastre menținerea pe locul 3 în clasamentul mondial. În caz contrar, acesta va fi ocupat de cehoaica Petra Kvitova, care nu participă la turneul american din cauza oboselii.One thought on “Indian Wells 2015: Simona Halep a dedicat victoria vărului care s-a sinucis

Leave a Reply

Top