SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Indian Wells 2015. Simona Halep după calificarea în optimi: ”A fost un meci greu. Mulțumesc fanilor, care mă însoțesc pretutindeni”

Indian Wells 2015. Simona Halep după calificarea în optimi: ”A fost un meci greu. Mulțumesc fanilor, care mă însoțesc pretutindeni”

indian wells 2015 simona halep

indian wells 2015 simona halep
Indian Wells 2015: Simona Halep, imediat dupa mingea care i-a adus calificarea in optimi

Simona Halep s-a calificat azi în optimile de finală ale Indian Wells 2015, iar la final le-a mulțumit fanilor pentru susținerea acordată pe tot parcursul partidei cu Varvara Lepchenko.

La finalul victoriei obținute azi în fața americancei Varvara Lepchenko, Simona Halep a acordat și un scurt interviu chiar pe teren, acolo unde le-a mulțumit fanilor pentru susținere. Și nu doar pentru Indian Wells 2015, ci pentru întreg sezonul: ”I-am auzit pe fani, va multumesc ca veniti sa ma sprijiniți peste tot. Sunt entuziasmată să fiu aici și încerc ă  joc cel mai bun tenis al meu“, a spus Simona Halep după meci.

Înainte de a acorda autografe, Simona a vorbit și despre meciul recent încheiat: ”A fost un meci greu, e de fiecare dată greu să joc impotriva ei pentru că e stângace. Am dat totul pentru a câștiga, sunt bucuroasă că am putut să lupt până la sfârșit pentru victorie”, a mai spus Simona.

În ceea ce-i privește pe fani, aceștia merită felicitați pentru atmosfera creată. De altfel, la finalul partidei, ei au susținut un adevărat concert.CITEȘTE ȘI:  Indian Wells 2015: Monica Niculescu și Raluca Olaru au fost eliminate la dublu

Leave a Reply

Top