SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Indian Wells 2015. Simona Halep despre retragerea Serenei Williams: ”După prima victorie, abia așteptam să joc cu Serena”

Indian Wells 2015. Simona Halep despre retragerea Serenei Williams: ”După prima victorie, abia așteptam să joc cu Serena”

indian wells 2015 simona halep
indian wells 2015 simona halep
Simona Halep la Indian Wells 2015

Simona Halep s-a calificat în această dimineață, fără să joace, în finala de la Indian Wells 2015.

La scurt timp după ce Serena Williams a anunțat că se retrage de la Indian Wells 2015 din cauza unei accidentări la genunchiul drept, Simona Halep a declarat: ”E greu pentru ea că a trebuit să se retragă. Ştiu cum este când eşti accidentat. Este cu adevărat dificil să intri pe teren şi să joci. Este periculos şi trebuie să ai grijă de tine. Nu pot fi fericită, dar nu pot fi nici tristă. Vreau doar să mă gândesc că este o altă finală după ziua de mâine şi trebuie să stau concentrată şi să încerc totul duminică, pentru a câştiga titlul”, a declarat Simona.

Halep a mărturisit că abia aștepta să joace contra liderului mondial WTA. “Am fost foarte entuziasmată când am câştigat meciul din sferturi că urma să joc din nou cu ea. Când am ajuns aici, după primul meci, am spus că vreau să joc cu Serena în semifinale, aşa că eram nerăbdătoare pentru acestă întâlnire. Dar nu ştii niciodată ce se întâmplă“, a mai spus Halep pentru site-ul oficial al WTA.

În cealaltă semifinală, tot azi, Jelena Jankovic a învins-o pe nemțoaica Sabine Lisicki. Finala dintre Simona Halep și Jelena Jankovic va avea loc duminică seara (ora României) și va fi în direct la Dolce Sport 1.Leave a Reply

Top