SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Indian Wells 2015. Simona Halep e ajutată la antrenamente și de Ion Țiriac FOTO

Indian Wells 2015. Simona Halep e ajutată la antrenamente și de Ion Țiriac FOTO

indian wells 2015 halep tiriac

indian wells 2015 halep tiriac
Ion Tiriac participa la antrenamentul din 20 martie al Simonei Halep

S-a tot speculat pe seama implicării lui Ion Țiriac în tot ce înseamnă brandul Simona Halep, căci de acum jucătoarea noastră nu mai e doar o tenismenă ce câștigă trofee, ci este un brand pe plan internațional. Turneul de la Indian Wells 2015 pune încă o dată ”paie pe foc”.

Chiar dacă atât Ion Țiriac cât și Simona Halep au negat că au o relație oficială de afaceri, românca fiind manageriată de Virginia Ruzici, lumea tenisului bănuiește că lucrurile nu stau chiar așa. Pe lângă faptul că toate contractele mari semnate de Simona au fost propuse, negociate, cum vreți să-i spuneți, de Țiriac (cel puțin așa spun sursele mele, care nu m-au dezamăgit niciodată), pe lângă faptul că toate contractele importante, înainte de semnare, sunt verificate de avocații omului de afaceri, de multe ori fostul tenismen este prezent la antrenamentele Simonei de la turneele importante.

Nu doar că este prezent la turnee ca spectator – asta s-a mai întâmplat și la meciurile altor români – dar e prezent și la unele antrenamente, unde intră chiar pe teren și discută cu antrenorii Simonei. E celebră imaginea cu el dându-i sfaturi la Roland Garros Simonei la antrenament.

În urmă cu două zile, Țiriac a fost prezent din nou la antrenamentul Simonei, discutând, chiar pe teren, cu Darren Cahill, antrenorul coordonator de la acest turneu al Simonei. Imaginea de mai sus e sugestivă, a fost postată pe Twitter de un ziarist prezent la antrenamentul din seara zile de 20 martie, practic ultimul înaintea semifinalei cu Serena Williams, meci care atunci nu știa nimeni că nu se va mai disputa.

Mai jos îl vedeți pe Ion Țiriac în tribune la meciul Simonei cu Carla Suarez Navarro.

indian wells 2015 ion tiriac
Ion Tiriac in tribune la Indian Wells 2015, la meciul Simonei Halep
indian wells 2015 ion tiriac
Ion Tiriac in tribune, la meciul Simonei Halep7 thoughts on “Indian Wells 2015. Simona Halep e ajutată la antrenamente și de Ion Țiriac FOTO

 1. Nici nu stiu daca meriti un raspuns la chestia asta pe care tu o numesti articol. Numai cate wild carduri au primit jucatorii si jucatoarele din Romania la turneele patronate de Tiriac, si tot ar trebui sa fie suficient. Tiriac face pentru tenisul romanesc cate nu vei face tu in toata viata ta de carcotas.

  1. Nu ti-a cerut nimeni sa fii de acord cu mine, asa ca din punctul asta de vedere sunt linistit. De asemenea, nu te-a bagat nimeni in seama, asa ca puteai sa nu trimiti nici un raspuns si tot asa linistit eram.
   Eu nici nu mi-am propus sa fac ceva pentru tenisul romanesc, asa cum nici tu, la cum vorbesti si gandesti, nu ai cum sa faci vreodata.
   E normal sa fie si oameni care sa ii ridice statui lui Tiriac, asa cum esti tu. Si totusi sa stii ca cel mai bun lucru facut de el nu erau neaprat wild-card-urile, ci challenger-urile pe care le organiza. Numai ca la astea din urma a renuntat din motive care nu tin de bani, evident din “dragoste pentru tenisul romanesc”.
   In rest, ai grija sa nu pocneasca vreo vena de la suparare… chiar nu merita…

Leave a Reply

Top