SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Indian Wells 2015. Simona Halep a câștigat în trei seturi și e la o victorie de a rămâne pe locul 3 WTA

Indian Wells 2015. Simona Halep a câștigat în trei seturi și e la o victorie de a rămâne pe locul 3 WTA

indian wells 2015 simona halep
indian wells 2015 simona halep
Simona Halep a castigat primul meci la Indian Wells 2015

Simona Halep, a treia favorită a Indian Wells 2015, s-a calificat mai greu decât era de așteptat în turul trei al competiției. Start normal, având în vedere că Daria Gavrilova era o jucătoare pe care românca nu o mai întâlnise niciodată în circuit.

La Indian Wells 2015, turul doi al întrecerii feminine a adus rezultate conform calculelor hârtiei în majoritatea partidelor. În ceea ce o privește pe Simona Halep, a treia favorită a turneului, aceasta a învins-o cu scorul de 2-6, 6-1, 6-2 pe bătăioasa rusoaică Daria Gavrilova, jucătoare clasată pe locul 106 în lume, care a ajuns pe tabloul principal după ce a trecut de calificări și apoi a învins-o pe Silvia Soler Espinosa.

”A fost primul meci jucat împotriva ei și nu am știut cum joacă. Am intrat nervoasă pe teren și lovitura mea de dreapta nu a mers bine”, a declarat Simona Halep la finalul partidei. Ea a și lăudat-o pe adversara ei: ”A jucat foarte bine. A alergat foarte mult și s-a apărat foarte bine. Eu a trebuit să mă relaxez și să fac orice e nevoie pentru a câștiga acest meci”, a mai spus Halep.

Indian Wells 2015: Varvara Lepchenko, următoarea adversară a Simonei Halep

Următoarea adversară a Simonei Halep la Indian Wells 2015 va fi americanca Varvara Lepchenko. A 26-a favorită a turneului, aceasta a învins-o în turul secund, cu scorul de 6-4, 6-1, pe compatrioata ei Sacha Vickery. Clasată pe locul 31 în clasamentul mondial, Lepchenko  a mai jucat o singură dată împotriva Simonei, în ”32-imi” la Australian Open 2014, fiind învinsă de jucătoarea noastră cu scorul de 4-6, 6-0, 6-1.

Indian Wells 2015: Simona Halep e la doar o victorie de menținerea pe locul 3 WTA

Pentru Simona Halep, o victorie în fața Varvarei Lepchenko – meciul va avea loc mâine, încă nu se știe la ce oră – este importantă nu doar pentru că ar aduce calificarea în optimile de finală ale Indian Wells 2015. Dacă va câștiga partida din turul al treilea, Simona Halep, care e cap de serie 3 la acest turneu, va rămâne pe poziția a treia în clasamentul mondial. Un loc important, chiar dacă ea declară mereu că nu o interesează locul din ierarhia WTA, pentru că pe baza lui se stabilesc favoritele turneelor.3 thoughts on “Indian Wells 2015. Simona Halep a câștigat în trei seturi și e la o victorie de a rămâne pe locul 3 WTA

Leave a Reply

Top