SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Indian Wells 2015: Victor Hănescu s-a calificat în turul secund

Indian Wells 2015: Victor Hănescu s-a calificat în turul secund

indian wells 2015 victor hanescu

indian wells 2015 victor hanescu
Indian Wells 2015: Victor Hanescu e in turul doi

Victor Hănescu a ajuns la a treia victorie consecutivă la Indian Wells 2015. Venit din calificări, jucătorul nostru e la doar o victorie de un meci de vis cu Roger Federer.

În turul secund al Indian Wells 2015, Victor Hănescu l-a învins în două seturi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe rusul Mikhail Youzhny. Clasat cu aproape o sută de locuri mai jos decât adversarul său, românul a făcut un joc perfect, impunându-se la capătul a doar 70 de minute de joc. Serviciul a fost arma forte a jucătorului nostru, care a reușit 10 ași.

Următorul adversar al lui Hănescu va fi italianul Andreas Seppi, desemnat de organizatori cap de serie numărul 30. Clasat pe locul 33 în lume, italianul s-a mai întâlnit de două ori cu jucătorul nostru, victoriile fiind împărțite. Culmea, Hănescu l-a învins pe adversarul său chiar la Indian Wells, în urmă cu patru ani.Românu a câștigat atunci în trei seturi.  Seppi s-a impus în 2012, la Monte Carlo.

Indian Wells 2015: Victor Hănescu e la o victorie de un meci cu Federer

Învingătorul meciului dintre Victor Hănescu și Andreas Seppi ar putea juca în turul al treilea cu elvețianul Roger Federer. Cap de serie numărul 2 la Indian Wells 2015, fostul lider mondial al tenisului masculin va juca în turul secund contra argentinianului Diego Schwartzman, care l-a eliminat în meciul inaugural pe polonezul Janowicz.

Dacă vom avea un meci de gală între Hănescu și Federer, aceea ar fi a șaptea partidă directă între cei doi. În 2010, tot la Indian Wells, Hănescu a reușit să îi ia un set elvețianului. Ultima întâlnire directă dintre cei doi a avut loc la Wimbledon, în 2013, iar prima în 2004, la București, atunci când România a jucat contra elveției în Cupa Davis.

Indian Wells 2015: Victor Hănescu a pornit din calificări

La Indian Wells 2015, Victor Hănescu a pornit din calificări. Având cartierul general stabilit din luna noiembrie a anului trecut la Miami, Victor Hănescu s-a simțit ca acasă la acest turneu. Clasat pe locul 146 în lume, el a fost nevoită să joace calificări, acolo unde a obținut două victorii înainte de a ajunge pe tabloul principal. Aceasta e prima prezență e tabloul principal al unui turneu ATP în acest an pentru jucătorul nostru, care va reveni în Top 140 cu acest rezultat.Leave a Reply

Top