SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Miami Open 2015. Programul sferturilor de finală din concursul feminin. Când va juca Simona Halep

Miami Open 2015. Programul sferturilor de finală din concursul feminin. Când va juca Simona Halep

tabloul de simplu miami sferturi
tabloul de simplu miami sferturi
Partea superioara a tabloului feminin de la Miami

Meciul pe care Simona Halep l-a câștigat în fața italiencei Flavia Pennetta a fost ultimul din cadrul optimilor de finală ale întrecerii feminine de la Miami Open.

Demn de reamarcat, după disputarea optimilor de finală, este că în sferturi sunt prezente 7 jucătoare cotate cap de serie. În jumătatea superioară a tabloului totul pare să ducă spre meciul pe care îl așteaptă toți iubitorii tenisului mondial: Serena Williams – Simona Halep. În optimi, Serena Williams, principala favorită a turneului, a învins-o cu scorul de 6-2, 6-3 pe rusoaica Svetlana Kuznetsova. În sferturi, Serena va juca împotriva nemțoaicei Sabine Lisicki, cap de serie numărul 27, care a învins-o cu scorul de 6-1, 6-2 pe italianca Sara Errani.

De Simona Halep, a treia favorită, toată lumea știe deja că a învins-o cu scorul de 6-3, 6-5 pe Flavia Pennetta. Adversara ei din sferturi va fi americanca Sloane Stephens, care a învins-o cu scorul de 6-4, 7-5 pe Belinda Bencic.

În jumătatea inferioară a turneului, lucrurile sunt ceva mai echilibrate din punct de vedere al favoritelor la semifinale. Primul sfert de finală va fi cel dintre Carla Suarez Navarro, cap de serie 12, și Venus Williams, a 16-a favorită. În optimi, Agnieszka Radwanska a dat încă o dovadă a labilității ei psihice deja consacrate, fiind învinsă cu scorul de 5-7, 6-0, 6-4 de Carla Suarez Navarro. Venus Williams a continuat să fie o sperietoare pentru Caroline Wozniacki. Americanca și-a păstrat invincibilitatea în fața danezei, pe care a învins-o cu scorul de 6-3, 7-6.

Sferturile de finală de pe partea superioară a tabloului, inclusiv al Simonei Halep, va avea loc în cursul serii de miercuri.

Celălalt sfert de finală se va disputa între favorita 9, nemțoaica Andrea Petkovic, și Karolina Pliskova, cap de serie 14. În optimi, Petkovic a învins-o cu scorul de 6-1, 7-5 pe rusoaica Ekaterina Makarova. Pliskova, care se menține sus la fiecare turneu de la începutul anului, a trecut în optimi de Daria Gavrilova, pe care a învins-o cu 6-3, 6-2.

Meciurile din partea inferioară a tabloului vor avea loc azi.

tablou miami wta meciuri sferturi
Partea inferioara a tabloului feminin de la MiamiLeave a Reply

Top